Mâncare tradițională a bucătăriei cehe de la producătorul ceh Expres menu puteți găti atât acasă, cât și în excursie sau vacanță.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Supă de pui cu legume de la compania renumită Expres menu o vor savura toți cei care iubesc alimente de calitate, care încălzesc și dau puterea. Legumele rădăcinoase în combinație cu carnea de pui dau supei un gust intens.
Avantajele mâncării Expres menu:
mâncare gătită sterilizată, fabricate fără conservanți
conținut: 300 g
numărul de porții: 1
termen de valabilitate mare fără răcire (depozitare +1 până la + 30 ° C)
gătite și sterilizate în saci practici fără utilizarea de conservanți, coloranți
din materii prime nemodificate genetic
fără conservanți
Garanție extinsă de 36 luni.
Ingrediente: supă de pui (apă, carne de pui și oase, ceapă, usturoi, frunză de dafin, piper, sare, condimente noi), amestec de legume (morcov, țelină, pătrunjel) (23 %), carne de pui (5%), sare, piper
Informație pentru alergici: supa conține țelină
Tabel de nutriție:
Valoarea energetică
la 100 g
la o porție
Energie
139 kJ / 33 kcal
417 kJ / 99 kcal
Proteine
2,0 g
6,0 g
Grăsimi
0,7 g
2,1 g
Saharide
4,7 g
14,1 g
Zahăr
1,0 g
3,0 g
Sare
1,1 g
3,3 g
Pregătirea mâncării:
Pe aragaz: conținutul sacului răsturnați-l într-o oală și încălziți amestecând la foc moderat timp de 5 min.
în cuptorul cu microunde: scoateți mâncare din sac pe farfurie și o încăziți aprox. 2 până la 700W.
în apă fierbinte: puteți încălzi mâncarea punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. Datorită formei pungii, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainicul din camera de hotel. În natură, puteți utiliza apă caldă pentru a încălzi mâncarea, sau utilizați autoîncălzirea.
Pregătirea preparatelor alimentare în ceainic (ro):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.