Un alt fel de mâncare gustos din bucătăria meniului Express - bucăți de spată de porc cu cuburi de morcovi înăbușite în unt. Garnitura sunt cartofii.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Călătoriți mult și nu doriți să pierdeți timp prețios pentru a găti, dar știți că o alimentație sănătoasă nu este doar plăcută, ci și importantă, mai ales dacă faceți performanțe fizice solicitante? Încercați mâncarea de la producătorul ceh Expres meniu! Carnea de porc fragedă și gustoasă cu morcovi și cartofi este sățioasă și gustoasă. Înainte de a se consuma, se recomandă să tăiați compartimentul de cartofi și să turnați sosul sau să mutați cartofii din sos pe o farfurie.
Principalele avantaje:
preparare ușoară
timp de expirare îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
preparate în mod corespunzător și sterilizate în recipiente practice, fără utilizarea de conservanți, coloranți și gluten
gust excelent
nu conține gluten
produs din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 1
A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură cuprinsă între +1 și +30 °C.
Produsul deschis se păstrează la frigider și se consumă în termen de 48 de ore. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricării (a se vedea ambalajul).
Ingrediente: cartofi (34 %) (160 g), morcovi (36,2 %), pulpă de porc (13,8 %), unt, făină de orez, făină de porumb, zahăr, lămâie, sare (sare grunjoasă, iodat de potasiu), piper.
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: produsul nu conține alergeni.
Tabel de valori nutritive:
Valoare nutrițională
la 100 g
per porție
Domeniul energetic
436 kJ
1744 kJ
Proteine
3,2 g
12,8 g
Grăsimi
4 g
16 g
Carbohidrați
15,4 g
61,6 g
Glucide
3,6 g
14,4 g
Sare
0,68 g
2,72 g
Prepararea mâncării:
1) În cuptorul cu microunde - desfaceți folia de pe părțile opuse ale vasului și încălziți timp de aproximativ 2-3 minute (900 W) sau până când mâncarea este caldă. 2) În cuptorul cu aer cald - introduceți vasul sigilat în cuptorul setat la o temperatură maximă de 130°C timp de aproximativ 10 minute. Îndepărtați folia de pe mâncarea încălzită și puteți pune mâncarea pe o farfurie sau o puteți mânca direct din recipient. 3) În apă - se pune vasul închis într-o oală cu apă clocotită timp de aproximativ 15 minute. Îndepărtați folia de pe mâncarea încălzită și puteți pune mâncarea pe o farfurie sau o puteți mânca direct din recipient.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.