Cuțitul de bucătărie Victorinox, din seria Swiss Classic Collection, cu lamă scurtă, îl puteți folosi în timpul activităților, care necesită precizie, cum ar fi, procesarea fructelor sau a legumelor.
Informații despre produs
Fondatorul companiei elvețiene Victorinox este Karl Elsener, care în anul 1884 și-a deschis o fierărie în Ibach. De la începutul activității sale sa dedicat dezvoltării unui cuțit militar perfect, care pe vremea aceea era greu și robust. Elsner a ușurat cuțitul și a mai și adăugat la echipament un deschizător de cutii, o șurubelniță și mai târziu o lamă mai mică și un tirbușon.
Numele Victorinox este un acronim format din două cuvinte, numele Victoria (numele mamei lui Elsner) și cuvântul Inox - denumirea pentru oțel inoxidabil. Victorinox este astăzi cel mai mare producător de cuțite din Europa, produsele sale sunt exportate în majoritatea țărilor lumii și sunt sinonime cu calitate și funcționalitate pe toată generația sa.
Cuțit simplu de bucătărie, de la producătorul Victorinox, cu numele Swiss Classic, se folosește pentru mărunțirea legumelor și a fructelor. Cuțitul are tăișul vălurat sau ondulat, este foarte ușor datorită mânerului de plastic și foarte comod se ține în mână. Lama cuțitului măsoară 8 cm. Se poate curăţa în mașina de spălat vase.
Caracteristicile cuțitului:
muchia tăioasă vălurită
foarte ușor datorită mânerului de plastic și foarte comod se ține în mână
O întrebare la care nu există un răspuns simplu. Alegerea celui mai bun oțel pentru cuțitul dumneavoastră este căutarea unui compromis între proprietăți oarecum contradictorii. Așadar, la ce să fiți atenți?
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.