Telcek Beef Original 100g este carnea uscată de calitate care ajută la alimentarea cu energie și proteine în timpul drumețiilor montane sau a unei zile solicitante la birou.
Informații despre produs
În spatele brandului Telcek se află EKO - FARMA Orlí Vrch, din Cehia, care exploatează ferme în peisajul aspru, dar frumos, din Hrubý Jeseník, pe platoul așezării Rejvíz, Cehia , la o altitudine de 772 m deasupra nivelului mării. La fermă veți găsi cai, capre, găini, porci sălbatici și domestici și struți crescuți în mod alternativ în sălbăticie. O mare parte din produse alimentare le produc singuri: ouă, produse din carne, produse de patiserie etc. De asemenea, brandul își produce propria brânză și carne uscată de vită.
Carnea uscată de vită Original 100g de la brandul cehesc Telcek este alegerea ideală pentru alimentarea cu proteine de calitate în timpul drumețiilor la munte. În timpul activităților veți aprecia conținutul bogat de proteine și greutatea redusă.
În pachet se află felii delicioase de carne de vită, care provine de la producători cehești de calitate. Carnea este supusă tratamentului Biltong, în care carnea este marinată într-un amestec unic de condimente și sare de mare. După marinare, se lasă la uscat timp de 3-6 luni în încăperi întunecate. Nu conține conservanți, coloranți sau tratamente termice. Pentru 100g de carne uscată sunt utilizate 300g de carne crudă de calitate.
Caracteristicile principale ale cărnii uscate Original:
gust delicios
tratament Biltong
conținut ridicat de proteine
alegerea ideală pentru condiții extreme sau mersul la muncă
consistență moale și suculență
condiții simple de stocare
fără conservanți artificiali și coloranți
certificare Raw Food
Ingrediente:
97% carne de vită, 2% sare, 1% amestec de condimente
Valori nutriționale a cărnii uscate de vită în 100g:
Energie – 1525kj / 365kcal
Proteine – 63g
Zaharide – <1g
Zahăr – 0g
Grăsimi – 4g /saturate 2g/
Sare – 2g
Alte informații:
Termen minim de valabilitate: 48 de luni de la data de fabricație indicată pe ambalaj.
După desfacere a se consuma în maxim 48 ore. Poate conține urme de arahide, nuci, alune, lapte, cereale cu gluten, soia sau susan.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.