Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Victorinox Classic Red 58mm

Cuțit

Reducere: -25 % Reduceri Cuțit  Victorinox Classic Red 58 mm roșu
Briceagurile elvețiene sunt legendare,și nu ar trebui să lipsească din buzunarul unui adevărat bărbat; cuțitul Victorinox ClassicRed se potrivește și femeilor. Mulțumită celor 7 funcții, o să aveți nevoie de folosirea acestui briceag în orice clipă; are inel pentru prindere la chei. 
Stoc epuizat
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Fondatorul companiei elvețiene Victorinox este Karl Elsener, care în anul 1884 și-a deschis o fierărie în Ibach. De la începutul activității sale sa dedicat dezvoltării unui cuțit militar perfect, care pe vremea aceea era greu și robust. Elsner a ușurat cuțitul și a mai și adăugat la echipament un deschizător de cutii, o șurubelniță și mai târziu o lamă mai mică și un tirbușon.

Numele Victorinox este un acronim format din două cuvinte, numele Victoria (numele mamei lui Elsner) și cuvântul Inox - denumirea pentru oțel inoxidabil. Victorinox este astăzi cel mai mare producător de cuțite din Europa, produsele sale sunt exportate în majoritatea țărilor lumii și sunt sinonime cu calitate și funcționalitate pe toată generația sa.

 

 

Detalii despre brand

Datorită dimensiunei mici, modelul Classic, este foarte potrivit ca un pandantiv original la chei. Livrat într-ohusă din piele. Desigur, există procesare elvețiană de calitate. Are 7 funcții și mărime compactă de 58 mm. În ciuda dimensiunii sale, aceasta are mai multe caracteristici practice. Include cuțit 58 mm, pilă de unghii, forfecuțî, inel pentru chei, penseta și scobitor.  
Caracteristicile cuțitului Victorinox Classic Red:
fabricare elvețiană de calitate
mărime practică
în total 7 funcții
caracteristici utile
preț fantastic
Cuțitul Victorinox include:
cuțit de 58 mm
pilă de unghiii
curățător de unghii
forfecuță
inel pentru prindere la chei
pensetă
scobitor
 

Parametri

Producător Victorinox
Greutate 22 g
Nr. funcții 7
Lungime lamă 4 cm
Material lamă cuțit oțel inoxidabil 1.4110
Siguranța SlipJoint
Culoare predominantă: Roșu
Termenul de garanție 24 luni