Tocană de vită cu cartofi de la Summit to Eat este un fel de mâncare delicios și practic de călătorie. Potrivit pentru iubitorii de carne de vită clasică.
Informații despre produs
Summit to Eat este un brand nou care a fost creat prin re-brandingul faimoasei firme Mountain House din Europa. Mai mult de 40 de ani este cel mai popular producator de produse alimentare deshidratate pentru călători, excursioniști și alți entuziaști de outdoor. Procesul tehnologiei de fabricație nu s-a schimbat, ci mai degrabă s-a extins gama de produse alimentare și s-a subliniat gustul (fără glutamat!).
Acest fel de mâncare de călătorie de la Summit to Eat este foarte practic datorită greutății și dimensiunilor sale. La pregătirea ei nu se utilizează conservanți artificiali ceea ce garantează o aromă naturală excelentă. De asemenea, are o durată lungă de valabilitate - până la 7 ani. Datorită tehnicii de congelare care funcționează pe principiul liofilizării alimentele sunt conservate (= fără adăugarea de substanțe chimice) iar apa se absoarbe (=se transformă în vapori), gustul rămâne la fel de proaspăt.
Beneficiile Summit to Eat Tocană de vită înăbușită cu cartofi
practic, gustos
pregătire rapidă
garanție 7 de ani
fără conservanți
Pregătire:
1 Rupeți marginea sacului. 2. Îndepărtați punga care conține oxigenul (o pungă neinflamabilă care conține oxid de fier absorbant de umiditate). 3. Se toarnă apă fierbinte (570 ml) în pungă și se amestecă. 4. Închideți punga și lăsați conținutul să se rehidrateze. 5. După 8 minute amestecați sau condimentați.
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
per porție (190 g)
Energie
529 kcal
1005 kcal
Proteine
20,4 g
38,8 g
Glucide
41,3 g
78,4 g
Dintre care zaharuri
9,2 g
17,4 g
Grăsimi
32,1 g
61 g
Ingrediente:
cartofi (29%)
carne înăbușită de vită (10%)
morcov
fasole verde
ceapă
ulei de rapiță
sos de roșii
faină de porumb
sare
piper alb
Evaluarea echipei 4camping:
„În afară de prepararea simplă, am fost foarte surprins de calitatea ingredientelor folosite în Carne de vită înăbușită cu cartofi, căci este posibil să distingem vizual și cu gust ce este ce. Nu numai că veți întâlni cu adevărat bucăți de carne, dar le devorați din priviri".
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.