Tocătorul din bambus Bo-Camp Peckham Bamboo din colecția Urban Outdoor este folosit pentru felierea pâinii și a legumelor, are dimensiuni practice și nu absoarbe umezeala.
Informații despre produs
Potrivit statisticienilor, aproximativ 3 milioane de olandezi fac camping anual. Acesta este cel mai popular mod de a petrece vacanta. Campingul are o istorie lungă în Olanda. De aceea, multe elemente noi de camping sunt în curs de dezvoltare în fiecare an.
Bo-Camp se află pe piață cu echipamente de camping de mai bine de treizeci de ani și a contribuit la vacanța plăcută și confortabilă a multor fani, nu doar pentru camping.
Bo-Camp este una dintre mărcile companiei olandeze Van Assendelft - Hollander Bogaert. Bo-Camp se concentrează la persoanele care în timp de călătorie, doresc să aibă confort asemănător cu cel de acasă.
Tocătorul Peckham Bamboo de la marca olandeză Bo-Camp este potrivit pentru a felia legume sau pâine atât acasă și la cabană cât și în camping. Marginea canelată păstrează toate resturile de mâncare tăiată pe suprafața de tăiat, astfel încât nu trebuie să le strângeți și să le ștergeți de pe toată pe masă. Tocătorul este fabricat din bambus, care nu absoarbe umezeala din alimente, deci este foarte igienic și ușor de curățat.
Principalele avantaje ale tocătorului Peckham Bamboo:
tocător pentru pâine și legume
material: bambus
marginea canelată previne fărâmițarea în jurul tocătorului
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.