Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
  • Letní výprodej

Husky Hiking

Șosete

Șosete plăcute din seria Hiking de la firma Husky, sunt recomandate pentru turismul obișnuit. Sunt fabricate din fibră de bambus, care au o putere de absorbție excelentă.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
25,00 Lei
  • 100%  produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • Consultații online și telefonice.

Informații despre produs

Compania cehă Husky CZ s.r.o. a fost înființată în anul 1997 cu scopul de a produce și de a furniza echipament de camping, rucsacuri de călătorie și articole sportive. În ultimii ani, Husky a fost, de asemenea, implicat și în producția de mobilier de camping, care este foarte popular și căutat printre clienți.

De la începuturile sale, marca Husky pune accentul pe originalitatea și calitatea procesării produselor, astfel încât baza producției este accentul pus pe dezvoltarea și designul și selecția atentă a materialelor de calitate. Husky se concentrează în primul rând la clienții care își petrec timpul liber în mod activ, în natură sau la munte.

Datorită cooperării pe termen lung cu membrii serviciului de salvare montană și sprijinului expedițiilor de alpinism nu numai în Himalaya, compania testează eficiența și calitatea produselor sale.

Detalii despre brand

Aceste șosete moi Hiking de la firma cehă Husky, sunt perfecte pentru excursii scurte și se recomandă a se folosi pe timp de vară. Ajung până la gleznă, și au întărită talpa și laba piciorului. Fibra de bambus, care reprezintă cea mai mare parte a materialului utilizat, are proprietăți excelente și este complet naturală.

Caracteristicile șosetelor Hiking:

  • fibre de bambus
  • antibacterian, antialergic
  • bine respirabil, foarte absorbant
  • laba piciorului și talpa întărite

Tabelul de mărimi Husky

Întreținere și sfaturi practice de la Husky

Parametri

Producător Husky
Material șosete sintetic / fir de bambus
Lungime șosete Scurte
Model șosete pentru uz zilnic
Potrivit Bărbați / Femei
Mărime 36-40 / 41-44 / 45-48 / M / L / XL
Mărimi șosete 41-44
Culoarea: roșu / gri
Culoare predominantă: Roșu / Albastru / Gri / Galben
Termenul de garanție 24 luni