Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Outwell Flock Classic Double With Pilow & Pump

Saltea

Reducere: -15 % Reduceri Livrare gratuită Saltea Outwell Flock Classic Double With Pilow & Pump

Această saltea este o versiune peste standard din seria Flock Classic Double de la producătorul Outwell, cu pompă de picior încorporată și pernă și este fabricată din PVC solid acoperit cu velur.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 260,00 Lei 221,00 Lei
Reducere: 39,00 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Este bine știut, că din statele Benelux și Danemarca, fac parte cei mai mulți călători ai Europei. Nu este de mirare că, în acest mediu de rulote și corturi, a luat ființă o societate care, datorită anilor de experiență dobândită, reușește cu succes să depășească miturile de ședere incomode în tabere și corturi. Când intrați în cortul acestui producător, nu trebuie să  aplecați capul, iar în sacul de dormit găsiți acelaș confort ca acasă sub plapumă. Toate acestea sunt lucruri care alte firme nu oferă.

Este unul dintre cele trei mărci ale familiei Oase Outdoors (Outwell + Easy Camp + Robens). Corturile și alte produse ale acestora sunt testate cu atenție într-un program cuprinzător de testare care a fost special dezvoltat pentru a imita cât mai aproape posibil condițiile de vânt, ploi și alte condiții solicitante pe care le puteți întâlni în timpul campingului și al drumețiilor. Niciun produs al altei companii nu trece printr-o inspecție atât de solicitantă.

Detalii despre brand

Salteaua gonflabilă Outwell Flock Classic Double, cu pompă de picior încorporată și pernă pe toată lățimea, este o saltea incredibil de confortabilă și practică pentru două persoane, fie într-un cort sau acasă. Salteaua este fabricată din PVC solid, pe partea superioară este acoperită cu velur pentru un confort și mai mare și o senzație de căldură. O supapă de calitate asigură umflarea ușoară și rapidă. Pompa de picior încorporată facilitează umflarea și transportul saltelei.

Caracteristicile principale ale saltelei Flock Classic Double:

  • pompă de picior încorporată și pernă
  • material: 100 % PVC
  • suprafață de velur plăcută
  • supapă de calitate
  • dimensiuni: 185 × 135 × 18/28 cm

Prezentare saltea Flock Classic:

Parametri

Producător Outwell
Seria de produse Flock
Material saltea PVC
Tip saltea de camping
Potrivit bărbați / femei
Greutate 3,1 kg
Lungime 185 cm
Lățime 135 cm
Grosime 28 cm
Culoare: negru
Culoare predominantă: negru
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 00001479
EAN: 5709388014245