Na Italské farmě(La ferma italiană) este o marcă care produce amestecuri de orez, speltă și polenta gata de gătit cu legume cehești de calitate. Oferă un nou mod de a găti pentru cei care nu au timp și vor să se răsfețe cu un lucru atât de banal precum o cină caldă. Gust echilibrat, calitate și preparare rapidă. Întotdeauna din ingrediente de primă clasă, fără înlocuitori și amelioratori.
Polenta cu ciuperci și dovlecei Na italské farmě este suficientă pentru 2 porții consistente. Acest fel de mâncare este potrivit pentru orice călătorie, fie că este vorba de o excursie la cabană sau drumeții. Mâncarea este preparată în cel mai scurt timp.
Beneficiile felului de mâncare Na italské farmě:
produse 100% vegane
doar materii prime naturale
inspirație din bucătăria italiană
ambalaj ecologic
durabilitate îndelungată
Cum se procedează:
1. se sotează amestecul în ulei de măsline într-o oală sau o cratiță 2. se toarnă 850 ml de apă fierbinte, se amestecă bine și se fierbe timp de 10 minute la foc mic, amestecând din când în când 3. înainte de finalul fierberii se poate adăuga unt sau parmezan după gust
Ingrediente: polenta 90 %, ciuperci 2,2 %, dovlecei 3,5 %, alte legume uscate: (morcov, usturoi, ceapă, țelină, pătrunjel), rozmarin, sare
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.