Terciul organic cu cacao de proteine contribuie la menținerea masei musculare și minimalizarea oboselii. Este o sursă ideală de vitamina C și proteine.
Informații despre produs
Totul a început în Elveția, la sfârșitul anilor 1960, în cadrul concernului Wander Ltd., care efectua cercetări în domeniul nutriției. Dr. Felix Keifer, un om de știință, a descoperit că adăugarea unor cantități mici de carbohidrați și de sifon în apă ajută ca aceasta să fie mai bine absorbită de organism. Această descoperire a fost foarte importantă în ceea ce privește, de exemplu, salvarea copiilor din țările în curs de dezvoltare care mureau din cauza lipsei de lichide, iar mai târziu a devenit o piatră de temelie în dezvoltarea mărcii Isostar.
Prima băutură Isostar, concepută special pentru sportivi, a văzut lumina zilei în 1977.
Terciul BIO cu cacao de la Isostar ajută la menținerea masei musculare și la minimalizarea oboselii. Este sursa ideală de vitamina C și proteine.
Avantajele terciului:
rețetă nouă cu certificat de calitate bio
produs adecvat pentru sportivi - supliment alimentar
bogat în proteine (9,5g/porție)
Ajută la menținerea masei musculare și reduce oboseala. Grăbește regenerarea
Conține zahăr din trestie
Sursă de antioxidanți: vitamina C din acerola, care protejează celulele împotriva oxidării
Produs adecvat pentru vegani
Consum recomandat:
2 cupe (50g) de pudră în 150 ml de apă
Doza zilnică recomandată: 50g
A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Produsul preparat trebuie consumat imediat.
Nu înlocuiește consumul unei diete echilibrate și variate și un stil de viață sănătos.
Alergeni:
Poate conține urme de țelină, ouă sau soia.
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
în 100 g
cantitate în 50g + 150 ml apă
Energie
1527 kJ / 362 kcal
755 kJ / 179 kcal
Grăsimi
5,8 g
2,9 g
Acizi grași saturați
1,6 g
0,8 g
Zaharide
53 g
26 g
Zahăr
17 g
8,5 g
Fibre
11 g
5,5 g
Proteine
19 g
0 g
Sare
0,13 g
0,05 g
Vitamina C
60 mg = 75%*
30 mg = 38%*
* = produs ecologic, 3 = certificare Rainforest Alliance
Ingrediente:
Fulgi de ovăz integral* (48,6%), lapte praf degresat*, pudră de cacao degresată*3 (10,7%), zahăr din trestie*, făină de orez*, proteine din lapte*, agent de îngroșare: Gumă Xhanthan, pulbere de suc de malpine* (0,26%)
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.