Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Victorinox mică A.6142

Pensetă

Reducere: -33 % Ultimile buc. Penseta Victorinox mică A.6142

Această mică pensetă de rezervă este compatibilă atât cu cuțitele de buzunar Victorinox, cât și cu cardul multifuncțional SwissCard.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 3,00 Lei 2,00 Lei
Reducere: 1,00 Lei -33 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 200 lei.
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Fondatorul companiei elvețiene Victorinox este Karl Elsener, care în anul 1884 și-a deschis o fierărie în Ibach. De la începutul activității sale sa dedicat dezvoltării unui cuțit militar perfect, care pe vremea aceea era greu și robust. Elsner a ușurat cuțitul și a mai și adăugat la echipament un deschizător de cutii, o șurubelniță și mai târziu o lamă mai mică și un tirbușon.

Numele Victorinox este un acronim format din două cuvinte, numele Victoria (numele mamei lui Elsner) și cuvântul Inox - denumirea pentru oțel inoxidabil. Victorinox este astăzi cel mai mare producător de cuțite din Europa, produsele sale sunt exportate în majoritatea țărilor lumii și sunt sinonime cu calitate și funcționalitate pe toată generația sa.

 

 

Detalii despre brand

Penseta briceagului Victorinox, care ați pierduto, din fericire se poate cumpăra. Această pensetă micuță, se potrivește la briceagurile Victorinox cu o lungime de 58 mm, și de semeni, la cardul practic SwissCard. Compania elvețiană Victorinox, produce cuțite de înaltă calitate, care sunt de renume mondial.

Caracteristicile pensetei:

  • compatibilă cu briceagurile Victorinox
  • pensetă de calitate

Parametri

Producător Victorinox
Nr. funcții 1
Culoare predominantă: Argintiu
Termenul de garanție 24 luni