Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

3F Rubber 1230

Ochelari copii

Rubber 230 este denumirea ochelarilor de top pentru copii din material flexibil de cauciuc de la marca 3F. Aceștea vor fi un avantaj excelent cât practic, atât și stilat.

Ultima buc. Termen de livrare
57,00 Lei
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania cehă 3F Vision s.r.o. a fost înființată în anul 2006 și vizează promovarea produselor de calitate pe segmentul pieței optice și sportive. Oferirea produselor la prețuri accesibile este foarte importantă pentru companie. Filozofia este deja prezentată în titlul 3F - Feeling - Freedom - Fun (Sentiment - Libertate - Bucurie) caracterizează viziunea companiei - pentru a produce lucruri care te fac să te simți minunat.

Acest producător folosește cea mai recentă tehnologie și materiale. Prioritatea mărcii 3F este echipamentul de calitate pentru activitățile dumneavoastră sportive și non-sportive. În prezent, marca 3F este distribuită în Republica Cehă, Republica Slovacă, Austria, Germania, Polonia, Irlanda și Olanda.

Detalii despre brand

Modelul ochelarilor Rubber 1230 de la marca 3F este o alegere excelentă pentru copiii activi. Datorită design-ului și materialului cauciucat, aceștia sunt foarte îndrăgiți. Sunt dotați cu filtre împotriva radiațiilor UVA, UVB și UVC, care vă protejează ochii și oferă o vizibilitate excelentă Sunt dotați cu filtre solare standard S3. Veți primi gratuit o husă de depozitare din microfibră.

Categoria filtrului ochelarilor de soare.

Măsurarea dimensiunilor ochelarilor 3F

Principalele avantaje ale Rubber:

  • Categoria filtrului solar: 3
  • filtre împotriva radiațiilor UVA, UVB și UVC
  • vizibilitate excelentă
  • dimensiuni (A-B-C-D-E): 115 × 10× 43× 25 x 90 mm
  • husă cadou

Parametri

Producător 3F
Seria de produse Rubber
Potrivit copii
Culoare lentilă černá
Husă sau sac Da
Culoare cadru albastru
Culoare predominantă: albastru
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76004891
EAN: 8595244012305