Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🎁 Cadouri de Crăciun - sugestii pentru iubitorii de drumeții și camping.  Detalii

3F Volcanic II

Ochelari

Livrare gratuită Ochelari 3F Volcanic II
Ochelari de cea mai mare calitate, Volcanic II, de la marca 3F, sunt un accesoriu practic nu doar în timpul activităților sportive. Datorită designului atemporal si aerodinamic în culori atractive vor fi un accesoriul stilat. 
Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
257,00 Lei

Informații despre produs

Compania cehă 3F Vision s.r.o. a fost înființată în anul 2006 și vizează promovarea produselor de înaltă calitate în segmentul de piață optică și sportivă la prețuri accesibile.

Filozofia este deja prezentată în titlul 3F - Feeling - Freedom - Fun (Sentiment - Libertate - Bucurie) caracterizează viziunea companiei - pentru a produce lucruri care te fac să te simți minunat. Prioritatea 3F este un echipament de înaltă calitate pentru activitățile dvs. sportive și non-sportive.

În prezent, marca 3F este distribuită în Republica Cehă, Republica Slovacă, Austria, Germania, Polonia, Irlanda și Olanda.

Detalii despre brand

Ochelarii Volcanic II sunt ochelari de soare sportivi din materiale de cea mai înaltă calitate, precum TR 90, care este plăcut la atingere,foarte flexibil și durabil în același timp. Datorită grinzilor moi de cauciuc, ajustabile, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la presiunea neplăcută asupra nasului. Ochelarii fotocromatici și polarizați, care se întunecă în categoria S2-S3, elimină reflexiile neplăcute și permit vizibilitatea maximă. Desigur, dispun de filtre pentru a suprima radiațiile UVA, UVB și UVC. Pachetul include, de asemenea, lentile S0 transparente, o husă din microfibră și un toc din material dur.

Categoria filtrului ochelarilor de soare.

Avantajele ochelarilor Volcanic II:

  • sticle polarizate
  • lentile fotocromatice
  • Categoria filtrului solar: 2 3
  • filtre împotriva radiațiilor UVA, UVB și UVC
  • lentile transparente S0
  • husă din microfibră gratuit
  • husă

Parametri

Producător 3F
Polarizare Da
Potrivit Bărbați / Femei
Culoare lentilă šedá
Husă sau sac Da
Nr. lentile 2
După activitate: de schi de fond
Culoare cadru neagră / albastru / verde
Culoare predominantă: Negru / Alb / Albastru / Verde
Termenul de garanție 24 luni