Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

3F Sport

Ochelari

Ochelarii practici și simpli Sport de la firma 3F sunt apreciați nu doar de cei care fac sport iarna pe zăpadă, sau vara, dar și de către șoferi pe vreme ploioasă
Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
142,00 Lei
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania cehă 3F Vision s.r.o. a fost înființată în anul 2006 și vizează promovarea produselor de calitate pe segmentul pieței optice și sportive. Oferirea produselor la prețuri accesibile este foarte importantă pentru companie. Filozofia este deja prezentată în titlul 3F - Feeling - Freedom - Fun (Sentiment - Libertate - Bucurie) caracterizează viziunea companiei - pentru a produce lucruri care te fac să te simți minunat.

Acest producător folosește cea mai recentă tehnologie și materiale. Prioritatea mărcii 3F este echipamentul de calitate pentru activitățile dumneavoastră sportive și non-sportive. În prezent, marca 3F este distribuită în Republica Cehă, Republica Slovacă, Austria, Germania, Polonia, Irlanda și Olanda.

Detalii despre brand

Ochelarii sport 3F se remarcă prin lentilele lor polarizate speciale care protejează împotriva reflecției luminii, îmbunătățind astfel vizibilitatea atunci când sunteți pe apă, la zăpadă sau pe șosea. La fel ca toți ochelarii 3F, dispun de un filtru UVA, UVB și UVC pentru a vă proteja ochii. În plus sunt dotați cu filtre solare standard S2-S3.

Categoria filtrului ochelarilor de soare.

Măsurarea dimensiunilor ochelarilor 3F

Avantajele ochelarilor sport:

Parametri

Producător 3F
Polarizare Da
Potrivit bărbați / femei
Culoare lentilă černá, šedá
Husă sau sac Da
Culoare cadru roșu
Culoare predominantă: negru / roșu
Termenul de garanție 24 luni