Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🎁 Cadouri de Crăciun - sugestii pentru iubitorii de drumeții și camping.  Detalii

3F Sport

Ochelari

Reducere: -21 % Ochelari 3F Sport
Ochelarii practici și simpli Sport de la firma 3F sunt apreciați nu doar de cei care fac sport iarna pe zăpadă, sau vara, dar și de către șoferi pe vreme ploioasă
Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 126,00 Lei 100,00 Lei
Reducere: 26,00 Lei -21 %

Informații despre produs

Compania cehă 3F Vision s.r.o. a fost înființată în anul 2006 și vizează promovarea produselor de înaltă calitate în segmentul de piață optică și sportivă la prețuri accesibile.

Filozofia este deja prezentată în titlul 3F - Feeling - Freedom - Fun (Sentiment - Libertate - Bucurie) caracterizează viziunea companiei - pentru a produce lucruri care te fac să te simți minunat. Prioritatea 3F este un echipament de înaltă calitate pentru activitățile dvs. sportive și non-sportive.

În prezent, marca 3F este distribuită în Republica Cehă, Republica Slovacă, Austria, Germania, Polonia, Irlanda și Olanda.

Detalii despre brand

Ochelarii sport 3F se remarcă prin lentilele lor polarizate speciale care protejează împotriva reflecției luminii, îmbunătățind astfel vizibilitatea atunci când sunteți pe apă, la zăpadă sau pe șosea. La fel ca toți ochelarii 3F, dispun de un filtru UVA, UVB și UVC pentru a vă proteja ochii. În plus sunt dotați cu filtre solare standard S2-S3.

Categoria filtrului ochelarilor de soare.

Măsurarea dimensiunilor ochelarilor 3F

Avantajele ochelarilor sport:

Parametri

Producător 3F
Polarizare Da
Potrivit Bărbați / Femei
Culoare lentilă černá, šedá
Husă sau sac Da
Culoare cadru neagră / roșu
Culoare predominantă: Negru / Roșu
Termenul de garanție 24 luni