Vă place picant? Atunci tocănița de vită picantă cu paste de la Trek'n Eat este numai bună pentru dumneavoastră. Pregătirea este ușoară chiar în recipientul de transport.
Informații despre produs
Trek'N Eat este o companie germană care introduce o serie de pași laborioși pentru a pregăti fiecare conținut individual al unei pungi TREK'N EAT, începând cu o concepție complexă al alimentelor pentru a se adapta nu numai la compoziția energetică și nutrițională, ci și la gust și consistență.
Tocana de vită picantă cu paste este un fel principal gustos pentru iubitorii de mâncare picantă. Ardeiul cayenne și ardeii iuți uscați în combinație cu carnea de vită au un gust deosebit! Îi va sătura chiar și pe cei cu adevărat înfometați. Alimentul este deshidratat prin liofilizare. Acest proces îndepărtează apa din alimente fără a le rupe forma și păstrează vitaminele și mineralele benefice. Acest lucru face ca alimentul să fie mult mai ușor, dar își păstrează valoarea nutritivă și aroma originală.
Prepararea este foarte simplă și nu veți murdări nicio farfurie (cu excepția lingurii). Marca Trek'n Eat dispune de cea mai avansată tehnologie de ambalare din industrie, ceea ce face ca ambalajul să fie nu numai extrem de durabil și impermeabil la oxigen (care accelerează deteriorarea alimentelor), ci și incredibil de ușor de utilizat - cu perforații laser, fund plat, resigilabil și colțuri rotunjite pentru a fi ușor de transportat în bagaje. Ambalajul este reciclabil datorită polietilenei. Marca Trek'n Eat a renunțat la utilizarea uleiului de palmier și a boabelor de soia, a căror cultivare reprezintă o povară excesivă pentru mediu.
Principalele beneficii ale Trek'n Eat:
Fără ingrediente adăugate pentru a îmbunătăți gustul
uscare prin liofilizare
o masă completă
concepute de nutriționiști și bucătari
asezonarea fină a alimentelor - poate fi condimentată
greutate redusă
ambalaj reciclabil
termen de valabilitate lung (până la 5 ani)
poate fi consumată din ambalaj
Mod de preparare:
Rupeți capătul pungii
Îndoiți punga la pliul exterior, astfel încât să puteți vedea cât de multă apa trebuie să turnați înăuntru.
Se toarnă 320 ml de apă fierbinte peste alimentele din punga originală și se amestecă bine.
Închideți capătul pungii (sistem ZipLoc) pentru a împiedica pierderea aromei și așteptați timpul necesar înainte de a mânca.
Deschideți punga și începeți să mâncați confortabil direct din pungă.
După consum, aplatizați punga și închideți gâtul (pentru a împiedica scăparea reziduurilor de mâncare), puneți punga înapoi în rucsac și aruncați-o în deșeurile de plastic odată ce vă întoarceți într-o zonă civilizată.
Valori nutriționale:
per porție 100 g (300 g rehidratate)
per pachet 160 g (480 g rehidratat)
Calorii:
363 kcal
582 kcal
Grăsimi
6 g
9,6 g
din care saturate
2,9 g
4,6 g
Carbohidrați
59,5 g
95,2 g
din care zaharuri
9,9 g
15,8 g
Fibre
12,6 g
20,1 g
Proteine
15,3 g
24,5g
Sare
1,7 g
2,7 g
Ingrediente:
paste făinoase 50 % (semola de grâu dur, ou, sare), suc de carne (conține soia), agent de îngroșare, carne de vită 8 %, paprika, mere de roșii, pudră de ardei iute uscat, piper cayenne. Conținut de carne uscată: 12,8 g (echivalentul a aproximativ 51 g de carne proaspătă).
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.