Carnea de curcan 100% cu ghimbir este pregătită original de Usušil & Syn. Carnea uscată este preparată manual din cele mai bune ingrediente. Fără chimicale, marinată și uscată corespunzător.
Informații despre produs
Din 2017, brandul Usušil a syn s-a concentrat pe producțiade carne uscată. Producția de 100% Jerky se face manual și cu onestitate, din cele mai bune ingrediente, în loturi mici. Ei nu folosesc niciun produs chimic, ci doar marinează carnea slabă de calitate într-un amestec de condimente și o usucă. Carnea uscată rezultată se deosebește astfel semnificativ de carnea uscată produsă industrial. Marca oferă, de asemenea, legume și fructe uscate.
Jerky Usušil & Syn 100% carne uscată de curcan este condimentată ușor cu ghimbir puțin iute. Combinația perfectă pentru orice gurmand! Pentru un gust perfect a fost adăugată puțină sare, zahăr din trestie, o picătură de sos de soia și Worcester. Jerky este preparat manual din cele mai bune ingrediente. Nu se folosesc substanțe chimice, doar se marinează și se usucă. Într-o sută de grame de Jerky de curcan sunt mai mult de 61 g de proteine! Un kg de Jerky este obținut din 2,9 kg de carne crudă.
Pachetul de 50 g este ideal pentru stocarea în buzunar - altfel îl vei avea mereu la îndemână. Dacă nu consumați tot conținutul îl puteți închide cu ajutorul fermoarului practic. Păstrați la un loc ferit de umezeală și soare, la temperatura camerei. Depozitarea corectă a cărnii uscate oferă o valabilitate de jumătate de an. Pachetul conține un absorbant de oxigen, care nu este destinat consumului, Orice urme albe pe carne nu reprezintă un defect de calitate! Acest lucru este produs de utilizarea de sare.
Ingrediente:
carne de curcan, ghimbir, sare, zahăr din trestie de zahăr, sos de soia, sos worcester
Alergeni:
conține cereale (1), pește (4) și boabe de soia (6)
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Filtrul nu este o jucărie, ci un echipament de laborator. Puteți învăța în următorul articol cum să îl folosiți corect și să nu vă puneți în pericol sănătatea.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.