Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Tarrago Trekking Silicone Protector 40

Impregnație pentru încălțăminte

Impregnația de silicon Tarrago Trekking Silicone Protector 400 ml special dezvoltată pentru îmbrăcăminte de alpinism și de outdoor pentru încălțăminte și toate celelalte echipamente precum corturi, rucsaci, saci de dormit etc.

Stoc epuizat
  • Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro
  • 100% produse originale
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania spaniolă Tarrago a început ca specialistă pentru impregnare și protecție a pielii. Ulterior, zona sa de interes sa extins la impregnarea tuturor materialelor utilizate în producția de îmbrăcăminte și încălțăminte. Compania produce, de asemenea și soluții de spălare și curățare pentru materiale funcționale, care sunt nu numai de înaltă calitate, dar și ecologice. 

Detalii despre brand

Impregnația de silicon special dezvoltată pentru îmbrăcăminte de alpinism și de outdoor pentru încălțăminte și toate celelalte echipamente precum corturi, rucsaci, saci de dormit etc.

Caracteristicile Impregnației:

  • adecvată pentru materiale de toate tipurile: membrană TEX, piele, piele întoarsă, nubuc, nailon, bumbac
  • creează un strat foarte hidrofug și astfel protejează eficient împotriva umezelii, umidității, grăsimilor, petelor de ulei și a murdăriei
  • special dezvoltată pentru îmbrăcăminte de alpinism și de outdoor pentru încălțăminte și toate celelalte echipamente precum corturi, rucsaci, saci de dormit etc.

Parametri

Producător Tarrago
Volumul vasului 400 ml
Culoare predominantă: roșu
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 00002421
EAN: 8427457132009