Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Husky Grape 80 l (2017)

Geantă

Reducere: -32 % Ultimile buc. Geantă Husky Grape 80 l (2017)
Geantă practică cu volum mare Grape 80 l de la firma cehă Husky, se poate folosi în călătorii, pentru activitățile din timpul liber, pentru echipamentul sportiv și pentru oricare alte activități. 
Ultima buc. Termen de livrare
Prețul original 281,00 Lei 191,00 Lei
Reducere: 90,00 Lei -32 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Compania cehă Husky CZ s.r.o. a fost înființată în anul 1997 cu scopul de a produce și de a furniza echipament de camping, rucsacuri de călătorie și articole sportive. În ultimii ani, Husky a fost, de asemenea, implicat și în producția de mobilier de camping, care este foarte popular și căutat printre clienți.

De la începuturile sale, marca Husky pune accentul pe originalitatea și calitatea procesării produselor, astfel încât baza producției este accentul pus pe dezvoltarea și designul și selecția atentă a materialelor de calitate. Husky se concentrează în primul rând la clienții care își petrec timpul liber în mod activ, în natură sau la munte.

Datorită cooperării pe termen lung cu membrii serviciului de salvare montană și sprijinului expedițiilor de alpinism nu numai în Himalaya, compania testează eficiența și calitatea produselor sale.

Detalii despre brand

Dacă doriți să plecați în week-end, sau aveți antranament, sau chiar dacă plecați în concediu, geanta de umăr Husky Grape 80 l este ideală pentru intențiile dvs. și încape în ea, tot echipamentul necesar. Se poate purta pe umăr sau în mână. Pe lângă cămara principală, are și buzunare laterale cu fermoar.
Caracteristicile genții Grape 80 l:
material cu finisaj impermeabil
are urechi pentru purtat în mână, dar și curea de umăr
aderență laterală

Parametri

Producător Husky
Seria de produse Grape
Roți Nu
Potrivit bărbați / femei
Greutate 1,03 kg
Volumul 80 l
Acces inferior Nu
Dimensiuni 65 x 35 x 36 cm
Buzunar laptop Nu
Culoare predominantă: negru
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76007693
EAN: 8592287009415