Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

MSR Coffee Press 1,7 l

Filtru cafea

Reducere: -15 % Reduceri Kávový filtr MSR Coffee Press 1,7 l

Filtrul de cafea Coffee Press Kit WindBurner 1.0L de la firma americană MSR este un accesoriu simplu care vă permite să preparați o cafea excelentă pe arzătorul MSR WindBurner Stove System 1,0 l. 

Ultima buc. Termen de livrare
Prețul original 151,00 Lei 128,00 Lei
Reducere: 23,00 Lei -15 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Cascade Designs este o companie privată de familie, cu sediul în Seattle, la poalele Munților Stâncoși.

Este o comunitate a mai multor companii. Două dinte ele sunt: ThermaRest - cu producție de saltele și sisteme de dormit și MSR - cu producție de corturi, saci bivuac, saci de dormit, aragaze, veselă, sisteme de filtrare și alte echipamente de outdoor.

Lucrătorii din Cascade Designs sunt sportivi tineri, entuziaști de activități outdoor. Ei proiectează și produc echipamente outdoor pentru timpul lor liber și, prin urmare, produsele lor au întotdeauna cea mai înaltă calitate și funcționalitate. Materialele pe care le folosesc sunt invenții moderne de ultimă oră.

În același timp, compania are grijă și de natură. Societatea nu utilizează substanțe care nu sunt în conformitate cu gândirea ecologică, cum ar fi de exemplu ftalați, bifenily etc. Toată producția provine din ateliere de lucru din SUA sau dintr-o sucursală din Cork, Irlanda.

Detalii despre brand

Filtrul de cafea Coffee Press Kit WindBurner 1.0L de la firma americană MSR este un accesoriu simplu și ușor de împachetat, care este potrivit pentru toți iubitorii de cafea sau ceai vărsat, care iau în considerare cumpărarea unui arzător MSR WindBurner Stove System 1,0 l sau îl au deja în echipamentul lor. Filtrul este fabricat din oțel inoxidabil. Poate fi ușor deșurubat în piese individuale și ambalat într-un vas de gătit, deci nu ocupă prea mult spațiu suplimentar. 

Caracteristicile filtrului de cafea Coffee Press Kit WindBurner:

Parametri

Producător MSR
Greutate 37 g
Volumul vasului - ml
Culoare predominantă: gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76009538
EAN: 0040818092231