Lečo de la Veseko este un preparat delicios, de origine maghiară, cu cârnați deliciosi. Are un gust plăcut picant, cu o ușoară iuțeală datorată aportului de boia folosită.
Informații despre produs
Compania Veseko este angajată în procesarea de calitate a cărnii de porc și de vită. Produce conserve cu mâncare gata preparată cu un conținut ridicat de carne, conserve cu carne de calitate și chiftele de porc în ambalaje de aluminiu. Producția a început în 1956, într-o fabrică din Velké Šenov.
Felul de mâncare delicios de la Veseko, care este gata să fie încălzit și mâncat imediat. Nu trebuie să vă gândiți la alte ingrediente și vă puteți răsfăța rapid cu o cină după o zi grea de muncă sau o zi întreagă pe malul râului.
Principalele caracteristici ale alimentelor Veseko:
deschidere și preparare ușoară
greutate 400 g
timp lung de consum fără a fi nevoie de refrigerare
Ingrediente: apă potabilă, 24 % cârnați de porc (85 % carne de porc (origine UE), apă potabilă, grăsime de porc, fibre de mazăre, glucoză, potențiatori de aromă: glutamat monosodic, 5'ribonucleotide disodice; condimente, extracte de condimente, antioxidanți: ascorbat de sodiu, izoascorbat de sodiu; stabilizator: trifosfați; agent de îngroșare: caragenan; amestec de sare: sare de masă, nitrit de sodiu), capere colorate, roșii, pastă de tomate, ceapă, făină de grâu, zahăr, condimente și ierburi aromatice (usturoi, paprika, pătrunjel), agent de îngroșare: gumă de guar; amestec de sare nitritată: sare de masă, conservant: nitrit de sodiu; extract de drojdie, extract de condimente.
Alergeni:
Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, spelt, kamut sau soiurile lor hibride și produse derivate)
Poate conține urme de țelină, muștar, lapte, soia, nuci.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.