Express Menu KM oferă un meniu ce conține carne de viței cu piure. Nu pierdeți timpul gătind în drumeții ci cumpărați meniuri gata preparate de la Expres Menu! Conține bucăți de vițel înăbușite cu vin și legume rădăcinoase.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Călătoriți mult și nu doriți să pierdeți timp prețios pentru a găti? Încercați meniul gata preparat KM ce conține carne de vițel cu piure de la producătorul ceh Expres menu! Conține bucăți de vițel înăbușite cu vin și legume rădăcinoase. Este condimentată cu condimente sălbatice și gem de coacăze. Ca garnitură se servește piure de cartofi. Acum și ca meniu complet, care include o mâncare gata preparată cu o garnitură.
Caracteristicile principale:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
gust excelent
fără gluten
fabricate din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 1
A se păstra într- uscat și întunecat, la o temperatură sub +30 °C.
Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricării (a se vedea ambalajul).
Ingrediente: piure de cartofi (40 %) (cartofi fierți 62,5 %, lapte 34,5 %, unt, sare grunjoasă), obraji de vițel (24 %), bulion de vită (apă, carne de vită și oase), legume rădăcinoase (morcovi, țelină, păstârnac, pătrunjel), vin roșu (4 %), ceapă, dulceață de coacăze (coacăze, zahăr, pectină), zahăr din rapiță, piure de roșii (apă, piure de roșii, sare), făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, sare grunjoasă, suc de lămâie, piper, piper de câmp, foaie de dafin, dafin.
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține țelină
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
Energie
389 kJ
Proteine
6,3 g
Grăsimi
2,6 g
Glucide
12,4 g
zahăr
4,6 g
Sare
0,6 g
Pregătirea alimentelor:
1) În cuptorul cu microunde - desfaceți folia de pe părțile opuse ale vasului și încălziți timp de aproximativ 2-3 minute (900 W) sau până când mâncarea este caldă. 2) În cuptorul cu aer cald - puneți vasul sigilat într-un cuptor setat la o temperatură maximă de 130°C timp de aproximativ 10 minute. 3) Într-o baie de apă - plasați vasul sigilat într-o oală cu apă clocotită timp de aproximativ 15 min. Odată ce folia este îndepărtată, alimentele pot fi consumate direct din vas sau transferate pe o farfurie.
Presați punga cu garnitură înainte de servire.
Depozitare: A se păstra la o temperatură cuprinsă între +1 °C și +30 °C. Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore. Termen minim de valabilitate până la: vezi ambalajul.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.