Mâncarea gătită de la Express Menu KM conține Carne în două culori cu orez. Pulpă de porc și curcan cu sos pe slănină afumată, cu ceapă, ciuperci și usturoi rumenite. Ardeii murați și ardeiul iute adaugă picanterie preparatului.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea gătită de la Express Menu KM conține Carne în două culori cu orez. Mâncărurile picante au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Renumita companie de meniuri Expres a decis să răspundă la această provocare sub forma unor mâncăruri picante. Conține pulpă de porc și curcan cu sos de slănină afumată, cu ceapă, ciuperci și usturoi rumenite. Ardeii iuți și chilli adaugă gustul picant. Acum și ca meniu complet, care include o mâncare gata preparată cu o garnitură.
Caracteristicile principale:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fără gluten
gust delicat
fabricate din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 1
fără garnitură
Ingrediente: orez prefiert (40%), carne de porc (12%), curcan (12%), supă de vită (apă, carne de vită și oase), slănină afumată (grăsime de porc), ciuperci, ceapă, capere sterilizate (ardei roșu, oțet, zahăr, sare, condimente), făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, sare grunjoasă, ardei iute sterilizat (ardei iute, apă, oțet fermentat, sare), usturoi, paprika măcinată, chilli, piper măcinat.
Informații privind alergiile:produsul nu conține alergeni
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Termen minim de valabilitate până la: a se vedea ambalajul.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.