Cartofii cu legume de la brandul Expres meniu, se pot folosi pentru pregătirea rapidă a salatei de cartofi, sau pot fi pur și simplu copți în cuptor.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea Express Menu Cartofi cu legume sunt un mod rapid de a pregăti salata de cartofi sau doar pentru a o adăuga ca garnitură la carne. Cartofii cu legume sunt potriviți pentru vegani și vegetarieni. Alimentele nu conțin conservanți, nu conțin "e-uri" sau alergeni.
Principalele avantaje ale meniului Express:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fără gluten
gust delicios
fără carne
numărul de porții: 2
fabricate din ingrediente non-GMO
Garanție extinsă 36 de luni.
Ingrediente: cartofi (60%), morcovi (20%), mazăre (10%), porumb (10%), sare
Informații pentru persoanele care suferă de alergii: nu conține alergeni
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
valoare energetică
314 kJ / 75 kcal
Grăsimi
0,6 g
Acizi grași saturați
0,13 g
Glucide
16 g
zahăr
1,4 g
Proteine
2,4 g
Sare
0,6 g
Pregătirea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Pregătirea alimentelor într-un ceainic (Lb. cehă):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.