Mâncare tradițională cu gâșcă de Sf. Martin cu varză roșie și găluște de cartofi de la Adventure Menu.
Informații despre produs
Nu numai la drum, suntem nevoiți să recurgem la o soluție pentru o masă mai simplă și mai confortabilă, în detrimentul calității.
Marca Adventure Menu a luat fiintă în anul 2011. Mâncarea Adventure Menu este o masă completă, preparată manual, în Republica Cehă. Datorită tehnologiei speciale patentate la nivel mondial, acest produs este preparat complet fără conservanți și aditivi chimici. Cu toate acestea, garantează durabilitate de până la trei ani.
Ediție limitată tradiționala gâscă de Sf. Martin cu varză și găluște, preparate de la zero în Munții Krkonoše. Din moment ce toată lumea își dorește întotdeauna un copan, toată lumea câștigă cu adevărat. Baza este o pulpă de gâscă dezosată prăjită la abur, completată cu varză roșie făcută manual și găluște din aluat de cartofi. O porție de 450g vă asigură că nu veți pierde nimic după aceea, așa că vă recomandăm să alegeți un traseu și un loc adecvat pentru prânz.
Adventure Menu este o hrană sterilizată, făcută din ingrediente de calitate. Puteți încălzi această masă sănătoasă chiar și fără a folosi focul sau aragazul. Pentru a o încălzi, tot ce aveți nevoie este o pungă specială cu fermoar (nu esteinclusă), o capsulă de autoîncălzire (nu este inclusă) și o cantitate mică de apă. Felul de mâncare finit conține bucăți de carne și alte ingrediente cu mulți nutrienți.
posibilitatea de a încălzi alimentele fără a folosi focul, aragazul și vasele, folosind capsule cu autoîncălzire
hrană completă, fără utilizarea semifabricatelor
termen de valabilitate până la 3 ani
depozitare până la 30 de grade!
Compoziție:
pulpă de gâscă dezosată (37%), felii de cartofi (26%) (cartofi, făină de grâu, gris de grâu, ouă, sare), varză roșie (36%), zahăr, oțet, ceapă, ulei de rapiță, făină de grâu, chimen, sare .
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține gluten de grâu, ouă
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.