Adventure Food este un producător olandez de alimente deshidratate. Datorită greutății și dimensiunii ambalajului, preparatul Pasta Al Salmone 142geste foarte practic. Alimentele sunt foarte hrănitoare, iar utilizarea conservanților este redusă la minimum. Are termen de valabilitate de până la are 48 de luni. Consumatorii săi menționează un gust greu de comparat cu cel al altor alimente deshidratate. Puteți mânca fără să folosiți și să murdăriți vasele. Pur și simplu turnați cantitatea dorită de apă caldă direct în pungă, amestecați și așteptați câteva minute pentru a obține o masă minunată și gustoasă, plină de nutrienți.
Liofilizareaeste o metodă de uscare a materialelor umede. Se utilizează la uscarea alimentelor. Principiul se bazează pe sublimarea apei înghețate la presiune și temperatură scăzute. Avantajul constă în faptul că această metodă nu transferă direct apa din starea lichidă în cea gazoasă, ceea ce, în multe cazuri, provoacă deteriorarea materialului uscat.
Principalele avantaje ale preparatului Pasta Al Salmone:
hrănitor și gustos
minimum de conservanți
se așteaptă 10 minute
termen de valabilitate de până la 48 de luni
Procedura de pregătire:
deschideți punga, desfaceți partea de jos a acesteia și scoateți capsula de aer
se adaugă apă caldă la linia 8 (0,350 L)
se agită
se închide fermoarul și se lasă să stea timp de 10 minute
se amestecă din nou
Ingrediente
56% paste făinoase(grâu), ulei de floarea-soarelui, somon (7%), amidon de cartofi, lapte praf, roșii (4%), proteine de napi, proteine de porumb, ceapă, dovlecei, sirop de glucoză, mazăre (1%), busuioc (0,59%), usturoi, piper (0,10%)
Informații privind alergiile: Conține gluten, ouă, lapte. Poate conține urme de nuci și semințe de susan.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.