Toată lumea se va bucura de mâncarea instant de la Expres Menu cu păstăi verzi și bucăți de carne de vită de calitate.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Bucurați-vă de felul de mâncare de la Expres menu cu păstăi verzi și carne de vită. Oricine se va bucura de această delicatese. O puteți combina cu orice garnitură sau o puteți savura simplă. Mâncarea este preparată din ingrediente care nu sunt modificate genetic.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
volum: 300 g
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți
fără gluten
gust delicios
fără garnitură
număr de porții: 1
din ingrediente naturale
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: păstăi verzi 65%, carne de vită 25%, ceapă, usturoi, sare.
Informații alergenice: produsul nu conține alergeni
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
per porție
Energie
264 kJ
792 kJ
Proteine
5,1 g
15,3 g
Grăsimi
1,9 g
5,7 g
Zaharide
5,2 g
15,6 g
Zahăr
2,1 g
6,3 g
Sare
1,0 g
3,0 g
Acizi grași saturați
0,9 g
2,7 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.