Carne de vită cu porumb și boabe de fasole, include mâncarea de la firma Expres menu.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Compania Expres menu a pregăti pentru dvs. o mâncare delicioasă din carne de vită cu legume. Mâncare conține fasole, care este apreciată pentru un conținut ridicat de fibre. În plus, ele facilitează digestia și reduc nivelurile de zahăr și colesterol din sânge. Această mâncare o puteți servi de ex. cu cartofi.
Avantajele mâncării Expres menu:
pregătire ușoară
timp de consum mare fără răcire (depozitare +1 până la + 30 ° C)
preparate și sterilizate în saci practici fără utilizarea de conservanți, coloranți și gluten
gust delicios
din materii prime nemodificate genetic
numărul de porții: 1
fără garnitură
Garanție extinsă 36 luni.
Ingrediente carne de vită (30 %), fasole păstăi(30%), porumb (30%), ceapă, ulei de floarea-soarelui, făină de porumb, făină de orez, sare, piper
Ingrediente: carne 65 g, total 300 g
Informație pentru alergici: produsul nu conține alergeni
Tabel de nutriție:
Valoare nutrițională
la 100 g
la porție
Valoarea energetică
131 kcal
394 kcal
Valoarea energetică
550 kJ
1.650 kJ
Proteină
5,3 g
15,9 g
Grăsimi
7,6 g
22,8 g
Hidrati de carbon
9,6 g
28,8 g
Pregătirea mâncării:
Pe aragaz: rotiți conținutul plicului într-o oală și încălziți amestecând treptat la căldură scăzută timp de aproximativ 5 minute
În cuptorul cu microunde: scoateți alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și încălziți timp de aproximativ 2-3 minute la 700W.
În apă fierbinte: puteți încălzi mâncarea punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. Datorită formei pungii, mâncarea poate fi încălzită direct în ciainicul din camera de hotel. În natură, puteți utiliza apă caldă pentru a încălzi, utilizați auto-încălzire dacă este necesar.
Pregătirea preparatelor alimentare în cianic (cz):
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.