Preparatul de la producătorul Express menu conține un amestec de linte cu legume rădăcinoase, ceapă și roșii asezonate cu condimente curry și ardei iute, cu cârnați.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Călătoriți mult și nu vreți să pierdeți timp prețios pentru a găti, dar știți că mâncarea sănătoasă nu este doar plăcută, ci și importantă, mai ales dacă aveți performanțe fizice ridicate? Încercați mâncarea de la brandul ceh Expres menu! Adesea neglijate, hrănitoare, ieftine, dar și gustoase, leguminoasele se vor sătura pentru o lungă perioadă de timp și oferă nutrienții necesari. Cârnații nu numai că diversifică gustul, ci vor fi pe placul oricărui carnivor.
Principalele avantaje ale mâncărurilor Express menu:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătite corect și sterilizate în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
gust excelent
fără gluten
fabricată din ingrediente nemodificate genetic
numărul de porții: 1
A se păstra într- uscat și întunecat, la o temperatură sub +30 °C.
Se păstrează produsul deschis în frigider și se consumă în termen de 48 de ore. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricării (a se vedea ambalajul).
Ingrediente: linte (40,5 %), cârnați de porc (32,5 %) (carne de porc 86 %, apă, amidon de cartofi, sare, proteine de porc, condimente), legume rădăcinoase (morcov, păstârnac, țelină), roșii, ceapă, ulei de rapiță, sare (sare grunjoasă, iodat de potasiu), piper, pudră de curry, ardei iute.
Informații pentru persoanele alergice: produsul conține țelină
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
pe porție
Energie
715 kJ
2860 kJ
Proteine
12,4 g
49,6 g
Grăsimi
8 g
32 g
Glucide
13,4 g
53,6 g
zahăr
1,2 g
4,8 g
Sare
1,6 g
6,4 g
Pregătirea alimentelor:
1) În cuptorul cu microunde - desfaceți folia de pe părțile opuse ale vasului și încălziți timp de aproximativ 2-3 minute (900 W) sau până când mâncarea este caldă. 2) În cuptorul cu aer cald - puneți vasul sigilat într-un cuptor setat la o temperatură maximă de 130°C timp de aproximativ 10 minute. Îndepărtați folia de pe alimentele încălzite și puteți transfera alimentele pe o farfurie sau le puteți mânca direct din bol. 3) Într-o baie de apă - puneți vasul sigilat într-o oală cu apă clocotită timp de aproximativ 15 minute. Îndepărtați folia de pe alimentele încălzite și puteți transfera alimentele pe o farfurie sau le puteți mânca direct din bol.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.