Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🎁 Cadouri de Crăciun - sugestii pentru iubitorii de drumeții și camping.  Detalii

Salto Detergent Textil Wash

Detergent

Reducere: -20 % Reduceri Detergent Salto Textil Wash
Detergent pentru toate hainele și pantofii funcționali. Spălare eficientă, igienică la temperaturi mici și spălare manuală.
În stoc Termen de livrare
Prețul original 45,00 Lei 36,00 Lei
Reducere: 9,00 Lei -20 %

Informații despre produs

Salto este un producător german de articole de impregnare, spălare și recondiționare de înaltă calitate pentru echipamente de outdoor. Fiecare material are nevoie de îngrijire, astfel încât să se mențină respirabilitatea, rezistența la apă și proprietățile de izolare termică. Eficiența ridicată și acțiunea îndelungată garantează impermeabilizarea încălțămintei și a îmbrăcămintei în natură, pe munți, în toate condițiile extreme.

Detalii despre brand

Detergent Salto Textil Wash cu nanotehnologie puternică. Detergent funcțional cu Hygiene Effect pentru spălare eficientă, igienică la temperaturi mici și spălare manuală. Potrivit pentru toate tipurile de țesături funcționale, precum Gore-Tex, Sympatex, eVent, Coolmax, Outlast, Thinsulate, Thermolite, Primaloft, pentru bumbac și încălțăminte. Curăță membranele murdărite și le reînnoiește proprietățile inițiale. Nu conține înălbitor, coloranți, substanțe pentru clătit și este delicat cu fibrele materialelor. Detergentul conține Active Dry, datorită căruia lenjeria funcțională transportă mai bine umezeala iar corpul rămâne uscat mai mult timp.

Avantajele detergentului Salto:

  • detergent funcțional
  • poate fi spălat la temperaturi mici și prin spălare manuală
  • potrivit pentru toate tipurile de țesături funcționale, precum Gore-Tex, Sympatex, eVent, Coolmax, Outlast, Thinsulate, Thermolite, Primaloft, bumbac și încălțăminte
  • curăță membranele murdărite
  • nu conține înălbitor, substanțe pentru clătit 

Parametri

Producător Salto
Volumul vasului 250 ml
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76000527
EAN: 4250081615884