Preparatul gătit de Usušil & Syn oferă o aromă distinctivă de carne de vită cu o doză de originalitate împreună cu ardei foarte iute Habanero. A fost fabricat manual cu cele mai bune ingrediente. Nu conține substanțe chimice, carnea a fost marinată și uscată corespunzător.
Informații despre produs
Din 2017, brandul Usušil a syn s-a concentrat pe producțiade carne uscată. Producția de 100% Jerky se face manual și cu onestitate, din cele mai bune ingrediente, în loturi mici. Ei nu folosesc niciun produs chimic, ci doar marinează carnea slabă de calitate într-un amestec de condimente și o usucă. Carnea uscată rezultată se deosebește astfel semnificativ de carnea uscată produsă industrial. Marca oferă, de asemenea, legume și fructe uscate.
Dacă nu ați încercat încă produsul Jerky direct, dar îl cunoașteți mai mult ca pe un jerky "scump" cu o imagine americană purtată de băieții duri, convingeți-vă că nu toate sunt tocmai adevărate!
Oferă gustul distinctiv de carne de vită slabă cu piper Habanero bine condimentat. Se adaugă un vârf de cuțit de sare și zahăr din trestie de zahăr și un strop din cel mai bun sos de soia și sos worcestershire pentru, ajusta gustul.
Plicul de 50 g se poate depozita în buzunar. Când nu consumați se poate închide cu ajutorul fermoarului practic. A se păstra într-un loc uscat și ferit de lumina soarelui, la temperatura camerei. Carnea uscată păstrată în mod corespunzător va rezista până la șase luni. Ambalajul conține un absorbant de oxigen care nu este destinat consumului. Orice urme albe pe carne nu reprezintă un defect de calitate! Acest lucru se întâmplă în cazul cărnii uscate prin utilizarea de sare.
Ingrediente
carne de vită, chilli Habanero, usturoi, sare, zahăr din trestie, sos de soia, sos worcestershire.
Valori nutritive:
(la 100 g de produs) Energie 1470 kJ/351 kcal; grăsimi 8,1 g (din care saturate 3,5 g); carbohidrați 8,0 g (din care zaharuri 5,2 g); proteine 62,8 g; sare 4,8 g.
Alergeni:
conține cereale (1), pește (4) și boabe de soia (6)
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.