Carne de pui de calitate, uscată cu ajutorul celei mai moderne tehnologii, de la producătorul Jerky. O rețeta originală, cu o aromă inconfundabilă de carne sărată europeană.
Informații despre produs
Indiana beef Jerky este carne uscată produsă în conformitate cu vechile rețete indiene, cu cele mai recente tehnologii care se adaptează papilelor gustative Europene. Indiana beef Jerky este o gustare non-gras, este sănătoasă bogată în proteine, cu un nivel redus de colesterol și cu un conținut foarte scăzut de grăsimi. Indiana beef Jerky conține un tip de sare pretins mai sănătos K-salt (în loc de NaCl KCI), care nu încarcă corpul uman cu exces de sodiu.
Indiana Jerky este carne uscată fabricată după rețete vechi, folosind cele mai noi tehnologii. Carnea de pui de la Jerky este o gustare sănătoasă, bogată în proteine. Carnea uscată Indiana Jerky conține un soi inovator de sare K-salt, care nu afectează negativ organismul uman. 100 g de carne uscată este echivalentă cu 240 g de carne crudă. Termenul minim de valabilitate este de 12 luni. În interiorul pungii veți găsi o scobitoare practică.
Principalele avantaje ale cărnii uscate Indiana Jerky:
conținut scăzut de grăsimi și colesterol
conținut ridicat de proteine
ideal pentru călătorii
alimentele pot fi consumate direct din pachet, adică nu necesită încălzire
gust delicios
mereu la îndemână
fabricate din materii prime de cea mai bună calitate
Ingrediente: carne, sare de masă, zahăr, hidrolizat de proteine de soia, extract de drojdie, oțet, colorant, caramel, dextroză, piper, maltodextrină, usturoi, aromă, conservant.
Fiecare pachet conține un absorbant de oxigen care păstrează gustul și aroma fără nicio contaminare negativă pe toată durata de valabilitate a produsului.
Proces de producție:
Bucățile de carne de bună calitate sunt curățate de părțile grase și de tendoane și tăiate în felii subțiri.
Carnea este marinată după o rețetă secretă.
Aceasta este apoi așezată cu mâna pe grătar.
Feliile de carne sunt uscate la diferite temperaturi timp de mai multe ore și, la final, sunt afumate natural cu fum.
Urmează tranșarea mecanică, apoi cântărirea pe un cântar cu vibrații, împărțirea în pungi cu un absorbant de oxigen și, la final, ambalarea, totul într-o atmosferă de protecție. La final, produsele Jerky sunt verificate, iar pungile sunt ambalate în cutii de carton. Întregul proces se desfășoară sub supraveghere veterinară constantă.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.