Carnea uscată de vită cu aromă de piper negru de la BioBiltong provine de la animale crescute în aer liber de la ferma ecologică Turová. Compania folosește doar ingrediente BIO.
Informații despre produs
BioBiltong este o întreprindere familială cu o tradiție îndelungată în domeniul măcelăriei, specializată în producția de carne uscată Biltong. Pentru producție se folosesc numai ingrediente organice, inclusiv carne de vită crescută în aer liber, fără hormoni și antibiotice, de la ferma organică locală Turova. Rețeta originală a fost atent rafinată de-a lungul anilor pentru a obține gustul dorit, tandrețea și prospețimea de lungă durată.
Biltong este o tehnică ecologică de uscare a cărnii ce provine din Africa de Sud, care a fost adusă de coloniștii olandezi la începutul secolului 17. Această rețetă originală a fost perfecționată cu grijă în măcelăria de familie BioBiltong, fondată în 1994, pentru a obține gustul dorit, frăgezimea și prospețimea de lungă durată.
Compania utilizează numai ingrediente BIO, inclusiv carne de vită BIO provenită de la animale crescute în aer liber, fără hormoni și antibiotice, de la ferma ECO Turová. Această delicatese, bogată în proteine și cu un conținut scăzut de grăsimi și zaharide este gustarea ideală din timpul drumețiilor, ciclismului, alpinismului sau a călătoriilor.
Calitatea superioară este garantată steaua de aur primită în anul 2021 de către Great Taste - cel mai important și mai prestigios premiu alimentar din lume.
Caracteristicile principale ale cărnii uscate BioBiltong:
metodă ecologică de uscare a cărnii Biltong
fragedă și proaspătă pe o perioadă îndelungată
ingrediente BIO
BIO carne de vită de la animale crescute în aer liber
delicatese bogată în proteine
conținut scăzut de grăsimi și zaharide
Conține:
carne de vită BIO
oțet de mere BIO
coriandru BIO
sare de Himalaya
zahăr din trestie de zahăr BIO
piper negru BIO
Pentru 100g de produs BIOBILTING s-a utilizat 270g carne de vită PREMIUM BIO
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.