Parizer clasic de carne în sos de roșii de la Veseko, asezonate cu mirodenii moderate, vor încânta orice consumator.
Informații despre produs
Compania Veseko este angajată în procesarea de calitate a cărnii de porc și de vită. Produce conserve cu mâncare gata preparată cu un conținut ridicat de carne, conserve cu carne de calitate și chiftele de porc în ambalaje de aluminiu. Producția a început în 1956, într-o fabrică din Velké Šenov.
Parizerul de la un cunoscut producător ceh, în cel mai faimos sos de roșii, este completat cu condimente fine. Preparatul clasic cehesc de la marca Veseko, este ușor și rapid de pregătit.
Principalele avantaje ale alimentelor Veseko:
pregătire ușoară
greutate 400 kg
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
Ingrediente: 35% parizer (42% carne de porc, 23% carne de pui, apă potabilă, pesmet, făină de grâu, ceapă, amestec de săruri nitritate: sare, conservant: nitrit de sodiu, usturoi, măghiran, stabilizator: trifosfați, zahăr caramelizat), apă potabilă, 13% pastă de tomate, ceapă, amestec de condimente, sare
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.