Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Meva Cu carabină Meva

Cană cu carabinieră

Reducere: -12 % Cană cu carabină Meva
Merge copilul dvs. la cercetaşi sau în tabere și are nevoie de o cană? Dacă da, cana Meva poate fi un cadou frumos pentru el si va aprecia carabina pentru sistemul de prindere.
În stoc Termen de livrare
Prețul original 57,00 Lei 50,00 Lei
Reducere: 7,00 Lei -12 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Meva Group este un grup de firme de producție și comerciale care se concentrează asupra mediului înconjurător. Conform certificatului existent de încorporare a fost „societate pe acțiuni pentru fabricarea industria metalurgică“, care a fost literalmente numele comercial al companiei la 21 octombrie 1898 in Praga. Mai multe despre istoria firmei Meva puteți citi aici. În portofoliul său include veselă metalică, containere și vase. 

Pentru noi este foarte interesantă divizia firmei care se concentrează la echipamente de outdoor care produce mașini de gătit și vase concepute pentru picnicuri sau sobe cu gaz, smokehouses și lămpi la prețuri foarte rezonabile.

Detalii despre brand

Dacă sunteți un iubitor al turismului, campingului, turismului acvatic sau dacă copilul dvs. merge la cercetaşi sau la o altă organizație similară, atunci cana cu carabină va fi de un mare folos. Chiar cana din oțel inoxidabil de la producătorul ceh Meva, poate fi alegerea ideală. Designul cănii este foarte simplu, însă ceea ce o face excepțională și ușor de distins de celelalte este înlocuirea urechii clasice cu un carabină solidă. Se poate suspenda oriunde după necesitate. 

Caracteristicile cănii inoxidabile Meva:

  • dimensiuni - diametru 75mm, volum 270ml
  • este ideală pentru campare și turism...
  • inoxidabilă
  • carabină în locul urechii

Parametri

Producător Meva
Pliabil Nu
Greutate 82 g
Volumul vasului 270 ml
Culoare predominantă: argintiu
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76002787
EAN: 8590584572007