Veloforte Forza Bar este produs din caise, migdale și fenicul. Conține 12 g de proteine, ușor de digerat, și carbohidrați care furnizează energie organismului în timpul exercițiilor fizice.
Informații despre produs
Compania Veloforte se ocupă cu utilizarea celor mai bune ingrediente naturale pentru producerea de gustări delicioase pentru excursii, tururi și activități sportive. Comparativ cu produsele sintetice produse în masă, produsele mărcii Veloforte sunt fabricate manual și din materii prime 100% naturale pentru a oferi un raport optim de carbohidrați, proteine esențiale și minerale ... nutriție perfectă pentru sporturile de performanță.
Numele mărcii este inspirat de vechile fortificații italiene aflate sub administrarea legiunilor romane. Veloforte este singurul brand de nutriție sportivă care a câștigat primul loc la Great Taste Awards („Food Oscar”). Se remarcă pe piață, deoarece sunt cea mai bogată sursă de energie naturală.
Batonul energizant Veloforte Forza Bar este produs din caise, migdale și fenicul. Batonul conține 12 g de proteine, care sunt ușor de digerat, deoarece sunt fabricate din albuș de ou. Carbohidrații și proteinele sunt într-un raport de 3:1. Carbohidrații oferă energie, iar proteinele ajută la regenerare.
Batoanele Veloforte Forza sunt fabricate manual în Marea Britanie și sunt compuse numai din ingrediente naturale de calitate. Nu conține sulfiți, aditivi, conservanți, îndulcitori artificiali, coloranți sau arome. Batonul este certificat ca produs fără gluten. Reprezintă o alegere bună doriți să vă refaceți energia în timp ce alergați, faceți exerciții fizice, mergeți pe bicicletă sau faceți alte sporturi. Batonul Veloforte Forza vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a avea energie înainte, în timpul sau după antrenament.
Caracteristici principale:
100% natural
12 g de proteine foarte digerabile
raportul dintre carbohidrați și proteine 3:1
fără sulfiți, îndulcitori, coloranți și conservanți artificiali
certificat fără gluten
Ingrediente și alergeni:
Caise (nesulfurate), migdale, zahăr din trestie, albuș de ou, miere, nectar de agave, suc și coajă de portocale, semințe de fenicul, condimente, făină de tapioca, hârtie de napolitană, semințe de vanilie.
Pentru fabricare se folosesc bucăți întregi de fructe și nuci întregi și se depun toate eforturile pentru a îndepărta toți sâmburii din fructe și cojile de nuci; ocazional pot apărea fragmente.
Nu este potrivit pentru persoanele cu alergii la nuci sau arahide.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.