Batonul energizant Lifefood Lifebar este o sursă excelentă de energie sănătoasă pentru orice ocazie.
Informații despre produs
Lifefood este firmă cehă care produce raw food sau mîncare vie. Firma a fost înființată de Tereza Havrlandová în anul 2006, pe vremea, când conceptul raw food a fost practic necunoscut. Astăzi compania este cea mai mare producătoare de produse raw food din lume. Procesează materii prime din diferite colturi ale planetei si produsele sale preferă oamenii din intreaga lume. Interacțiunea dintre tehnologiile unice, know-how-ul pe termen lung și accentul pe munca manuală, lucrează într-o simbioză bine înțeleasă.
Batonul Lifefood Lifebar cu caise este preparat manual din cele mai bune ingrediente bio crude, la o temperatură de 42 °C, motiv pentru care se păstrează maximul de nutrienți naturali. Batoanele conțin doar ingrediente de calitate raw & bio: nuci, semințe și fructe uscate. Sunt îndulcite doar cu fructe uscate, nu conțin zahăr rafinat, îndulcitori artificiali, grăsimi adăugate, chimicale sau gluten. Calitatea produselor proaspete este menținută pe parcursul întregului proces de producție, de la cultivarea ingredientelor până la batonul final, iar astfel Lifebar îndeplinește criteriile de calitate raw.
Caracteristicile principale ale batonului Lifefood:
batoanele Lifebar conțin o gamă variată de substanțe, vitamine și minerale necesare zilnic
în drumeții, la muncă sau în timpul antrenamentelor, batoanele Lifebar sunt adecvate pentru un plus rapid de energie
o gustare sănătoasă mereu la îndemână
batoanele conțin doar ingrediente de calitate raw & bio: nuci, semințe și fructe
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
1626 kj / 390 kcal
Proteine
9 g
Grăsimi
Dintre care acizi grași saturați
21 g
3 g
Zaharide
40 g
Dintre care zahăr
38 g
Sare
0,01 g
Fibre
10 g
Conține:
fructe* (61 %; curmale*, caise uscate* 26 %), nuci* (25 %; nuci braziliene*, migdale*), sâmburi de caise*.* = produs ecologic
Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă și susan. Poate conține urme de coajă lemnoasă, nuci sau sâmburi.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.