Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Livrare garantată de Crăciun

Noutăți

Comandați bunuri pentru Crăciun? Dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos, garantăm livrarea de Crăciun.

Așa cum se știe, firmele de transport sau de curierat se confruntă astăzi cu un deficit de personal. Consultăm situația lor actuală și în funcție de aceasta corectăm termenul de livrare. Facem tot posibilul ca să puteți intra în posesia bunurilor la timp, dar totuși vă rugăm să nu amânați lansarea comenzilor până în ultimul moment.

 

Firme de curierat: Fan Courier, Cargus

Pentru a primi bunurile comandate, cu siguranță înainte de Crăciun, vă recomandăm să comandați mărfurile în termenele specificate mai jos.

Curier  Ultima comandă garantată 
Fan Courier 17.12. 23:59
Cargus 17.12. 23:59

Și comenzile lansate după termenul recomandat pot fi livrate la timp dar riscați că nu o să fie timp ca să împachetați bunurile cu scop de cadou sub pomul de iarnă. 

Dacă aveți întrebări cu privire la comenzile dvs., vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți (luni - vineri: între orele 8 - 18, tel: +40 359 228 050).

 

Profitați de transportul gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250,00 lei și termenul prelungit pentru schimbul de cadouri!

 

 

Zile cu livrare gratuită!

Noutăți

Până pe 30.04 aveți livrarea gratuită pentru comenzile în valoare de 99,00 lei!

Cum să alegi o lanternă frontală Petzl?

Noutăți

Să alegeți o lanternă frontală nu este o glumă. Este ușor să te pierzi în toți acești lumeni, metri de iluminare și ore de rezistență.De câți diozi aveți nevoie? Pentru ce este lumina roșie? Este necesar să aveți indicatorul de încărcare a bateriei? O centură sau o coardă este mai bun? Dacă doriți să aflați mai multe despre selecția farurilor, am pregătit un mic ghid pentru acest lucru.

Tabelul de mărimi a protectorului de coloană vertebrală Salomon

Noutăți