Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
ForCamping s.r.o. - echipament în natură Meniu

Livrare garantată de Crăciun

Noutăți

Comandați bunuri pentru Crăciun? Dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos, garantăm livrarea de Crăciun.

Așa cum se știe, firmele de transport sau de curierat se confruntă astăzi cu un deficit de personal. Consultăm situația lor actuală și în funcție de aceasta corectăm termenul de livrare. Facem tot posibilul ca să puteți intra în posesia bunurilor la timp, dar totuși vă rugăm să nu amânați lansarea comenzilor până în ultimul moment.

 

Firme de curierat: Fan Courier, Cargus

Pentru a primi bunurile comandate, cu siguranță înainte de Crăciun, vă recomandăm să comandați mărfurile în termenele specificate mai jos.

Curier  Ultima comandă garantată 
Fan Courier 17.12. 15:00
Cargus 17.12. 15:00

Și comenzile lansate după termenul recomandat pot fi livrate la timp dar riscați că nu o să fie timp ca să împachetați bunurile cu scop de cadou sub pomul de iarnă. 

Dacă aveți întrebări cu privire la comenzile dvs., vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți (luni - vineri: între orele 8 - 18, tel: +40 359 228 050).

 

Profitați de transportul gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250,00 lei și termenul prelungit pentru schimbul de cadouri!

 

 

Tabelul de mărimi Sorel

Noutăți

Tabelul de mărimi al firmei Sorel.

Livrare gratuită peste 250 lei

Noutăți

Achiziționați pe site-ul nostru de la 1.11. până pe data de 31.12, în valoare de cel puțin 250,00 lei și veți avea livrarea gratuită a coletului până la domiciliu.

Termen prelungit pentru schimbul de cadouri

Noutăți

Cu ajutorul termenului prelungit pentru schimbul produsului până la 14 ianuarie, puteți schimba un cadou nesatisfăcător sau necorespunzător, cu un alt produs.