Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
  • Black Friday

Livrare garantată de Crăciun

Comandați bunuri pentru Crăciun? Dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos, garantăm livrarea de Crăciun.

Așa cum se știe, firmele de transport sau de curierat se confruntă astăzi cu un deficit de personal. Consultăm situația lor actuală și în funcție de aceasta corectăm termenul de livrare. Facem tot posibilul ca să puteți intra în posesia bunurilor la timp, dar totuși vă rugăm să nu amânați lansarea comenzilor până în ultimul moment.

 

Firme de curierat: Fan Courier, Cargus

Pentru a primi bunurile comandate, cu siguranță înainte de Crăciun, vă recomandăm să comandați mărfurile în termenele specificate mai jos.

Curier  Ultima comandă garantată 
Fan Courier 17.12. 23:59
Cargus 17.12. 23:59

Și comenzile lansate după termenul recomandat pot fi livrate la timp dar riscați că nu o să fie timp ca să împachetați bunurile cu scop de cadou sub pomul de iarnă. 

Dacă aveți întrebări cu privire la comenzile dvs., vă rugăm să contactați serviciul pentru clienți (luni - vineri: între orele 8 - 18, tel: +40 359 228 050).

 

Profitați de transportul gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250,00 lei și termenul prelungit pentru schimbul de cadouri!

 

 

Pinguin - legenda cehească - rucsacuri,saci de dormit,saltele și nu numai

Noutăți

Unul dintre cei mai vechi și în același timp cei mai populari producători cehi de echipamente de outdoor și de camping.

Termen prelungit pentru schimbul de cadouri

Noutăți

Cu ajutorul termenului prelungit pentru schimbul produsului până la 14 ianuarie, puteți schimba un cadou nesatisfăcător sau necorespunzător, cu un alt produs.

Cum se alege îmbrăcămintea pentru vreme răcoroasă

Noutăți

Ceață, ploaie, vânt, brumă - nimănui nu-i face plăcere să prindă vreme de genul acesta când se află undeva în voiaj. Team-ul 4camping susține motto-ul „Vreme rea nu există, ci doar metodă de îmbrăcare greșită” și cu mare plăcere Vítek Hruška vă va împărtăși sfaturi utile despre modul de îmbrăcare corespunzător în timp de vreme rea.