Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

De ce să achiziționezi o protecție pentru coloană?

”Protecție pentru coloană? Nu înseamnă nimic pentru mine, decât un alt lucru în plus, inutil, care costă mulți bani...” Auzim destul de des această opinie și, pentru că cu siguranță nu suntem de acord cu aceasta, am pregătit un articol pentru categoria ”Sfaturi” în care vom discuta despre protecțiile pentru coloana vertebrală.


Cuprins

 

Pentru ce se folosește

Protecția coloanei vertebrale este un element esențial în multe sporturi - nu numai schiorii și snowboarderii, ci și motocicliștii și cicliștii îl folosesc. Funcția sa este de a împiedica strivirea sau deplasarea vertebrei din poziția sa inițială. Acest lucru reduce foarte mult riscul de leziuni ale coloanei vertebrale. De asemenea, previne vânătăile, rănirea și, în unele cazuri, fracturile costale.

 

   

Ce filtru să alegi pentru ochelarii de schi?

Doriți să vă cumpărați ochelari de schi, dar sunteți confuz de informațiile de pe lentile? Nu știți care este cea mai potrivită variantă pentru dumneavoastră? Citiți acest articol și veți găsi informațiile necesare.

>>> CITIȚI MAI DEPARTE <<<

 

Tipuri de protecții

Protecțiile pentru coloana vertebrală sunt, în principiu, de două tipuri:

  • Moi– confecționat dintr-un material special care se rigidizează la impact și distribuie forța pe întreaga sa suprafață. Aceste suporturi pentru coloană se adaptează bine la forma spatelui și sunt foarte confortabile.
  • Dure (carcasă) – cu o carcasă exterioară din polipropilenă dură, care este de obicei împărțită în mai multe părți pentru o mai mare mobilitate, și o parte interioară moale pentru confort.

Ambele tipuri oferă un nivel similar de protecție a coloanei vertebrale. Alegerea este, așadar, mai degrabă o chestiune de preferință personală. Protecțiile din carcasă sunt mai potrivite pentru impacturi dure, iar protecțiile moi sunt foarte bune în cazul riscului de lovire de copac sau căderea pe un teren înghețat.

 

Notă importantă

Un dispozitiv de protecție a coloanei vertebrale nu poate garanta o protecție de 100% a spatelui, dar utilizarea unuia reduce semnificativ riscul de rănire gravă. Echipamentul sportiv este din ce în ce mai bun, iar oamenii sunt mai rapizi pe pârtii, așa că aveți grijă de siguranța dumneavoastră și a celor din jur. Nu ieșiți de pe traseele marcate, respectați interdicțiile, urmați avertismentele și recomandările în vigoare și, mai presus de toate, nu vă supraestimați abilitățile.

   

 

Cum rămâne cu obligația de a purta o cască de schi?

Sezonul de iarnă prinde contur, iar stațiunile, nu doar din țara noastră, sunt arhipline. Cum rămâne cu obligația de a purta cască de protecție pe pârtii, aici și în străinătate?

>>> CITIȚI MAI DEPARTE <<<

 

Link-uri utile 

 

Surse: pixabay.com

Termen prelungit pentru schimbul de cadouri

Noutăți

Datorită termenului extins pentru schimbul produselor până pe 31 ianuarie, puteți schimba un cadou nesatisfăcător sau necorespunzător cu un altul.

Când va fi Black Friday?

Noutăți

Black Friday este o frenezie anuală de reduceri pe perioadă limitată. Când în 2022 vă puteți aștepta la prețuri imbatabile pentru echipamente pe 4camping.ro?

Zilele cu livrare gratuită - cumpărați de 99RON și aveți livrarea GRATUITĂ

Noutăți

Cumpărați de 99RON și aveți livrarea GRATUITĂ.

Selectăm pentru dvs.

528,00 Lei (14.96 %) 449,00 Lei

Comparat

798,00 Lei (15.04 %) 678,00 Lei

Comparat

798,00 Lei (15.04 %) 678,00 Lei

Comparat

958,00 Lei (15.03 %) 814,00 Lei

Comparat

370,00 Lei (15.14 %) 314,00 Lei

Comparat