Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Colecția de corturi Outwell Imperial Air Collection

Colecția de corturi Outwell Imperial Air pentru anul 2020 reprezintă cea mai bună combinație de caracteristici excelente - design tehnic bine dezvoltat, proiectare de succes și material de calitate - acesta este Outtex® Airtech, care este realizat din policoton (policoton = țesătură din poliester și bumbac în diferite proporții). Rezultatul este un produs exclusiv cu detalii funcționale și de design care aduce o experiență excelentă în timp de camping, mai mult confort și stil. Această colecție include un total de 5 corturi.

Structura acestora este compusă din tub preformat al sistemului de aer Rigid Air Technology în stil gotic, datorită căruia corturile se pot mândri cu o înălțime completă pentru a putea sta în picioare. Lumină suficientă oferă ferestrele mari cu nuanță fumurie și tavanul de culoare cenușie. Corturile din această colecție oferă acces larg cu plasă de insecte, dormitor spațios Premier bedrooms și ventilație excelentă.

Intrarea în dormitor a fost recent completată cu sistem magnetic Quick and Quiet, datorită căruia deschiderea ușii dormitorului este ușoară, rapidă și cel mai important, silențioasă, astfel încât să nu îi deranjați pe ceilalți care încă dorm, în momentul în care părăsiți dormitorul. O altă noutate a anului 2020 este sistemul Hooktrack, care, grație unei șine discrete speciale cu cârlige, permite suspendarea lămpii, banda LED sau aranjarea în ordine a cablurilor ascunse.

Inovația și atenția la detalii importante sunt evidente din orice punct de vedere. Deschidere pentru cablul prelungitor, dormitor întunecat, balamale cu fermoar, ancorare de protecție în caz de furtună, în față și în spate sau sistemul de 3 tipuri de cârlige diferite - acestea fiind puținul enumerat din gama întreagă de inovații. Toate corturile din colecția Imperial Air includ pompă de umflare integrată.

Din această colecție a anului 2020 oferim următoarele corturiRock Lake 3ATCRock Lake 5ATC, Rock Lake 6ATCStone Lake 5ATC și Stone Lake 7ATC

Alergarea și slăbitul

Noutăți

Sezonul costumelor de baie se apropie și mulți dintre noi sunt deranjați de câteva kg în plus... Dar să nu disperăm, putem schimba asta, de exemplu, cu ajutorul alergării.

 

Începem să alergăm treptat-10km în 3 luni

Noutăți

Vrei să începi să alergi, dar după un minut ți se taie respirația? Vă vom sfătui cum să vă antrenați treptat, astfel încât să puteți alerga 10 km în siguranță și cu bucurie în trei luni.

Regenerarea după efortul fizic

Noutăți

Atât de des trecută cu vederea și totuși atât de importantă. Pe forma fizică și psihică se bazează rezultatele excelente ale sportivilor, dar le afectează și eșecurile. Dacă neglijăm relaxarea, regenerarea mult timp, aceasta poate duce la boli cronice sau surmenare pe termen lung. Vrei să aflii mai multe? Despre regenerare.

De ce este atât de importantă? Cum să vă regenerați corect și ce să folosiți?