Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Colecția de corturi Outwell Imperial Air Collection

Colecția de corturi Outwell Imperial Air pentru anul 2020 reprezintă cea mai bună combinație de caracteristici excelente - design tehnic bine dezvoltat, proiectare de succes și material de calitate - acesta este Outtex® Airtech, care este realizat din policoton (policoton = țesătură din poliester și bumbac în diferite proporții). Rezultatul este un produs exclusiv cu detalii funcționale și de design care aduce o experiență excelentă în timp de camping, mai mult confort și stil. Această colecție include un total de 5 corturi.

Structura acestora este compusă din tub preformat al sistemului de aer Rigid Air Technology în stil gotic, datorită căruia corturile se pot mândri cu o înălțime completă pentru a putea sta în picioare. Lumină suficientă oferă ferestrele mari cu nuanță fumurie și tavanul de culoare cenușie. Corturile din această colecție oferă acces larg cu plasă de insecte, dormitor spațios Premier bedrooms și ventilație excelentă.

Intrarea în dormitor a fost recent completată cu sistem magnetic Quick and Quiet, datorită căruia deschiderea ușii dormitorului este ușoară, rapidă și cel mai important, silențioasă, astfel încât să nu îi deranjați pe ceilalți care încă dorm, în momentul în care părăsiți dormitorul. O altă noutate a anului 2020 este sistemul Hooktrack, care, grație unei șine discrete speciale cu cârlige, permite suspendarea lămpii, banda LED sau aranjarea în ordine a cablurilor ascunse.

Inovația și atenția la detalii importante sunt evidente din orice punct de vedere. Deschidere pentru cablul prelungitor, dormitor întunecat, balamale cu fermoar, ancorare de protecție în caz de furtună, în față și în spate sau sistemul de 3 tipuri de cârlige diferite - acestea fiind puținul enumerat din gama întreagă de inovații. Toate corturile din colecția Imperial Air includ pompă de umflare integrată.

Din această colecție a anului 2020 oferim următoarele corturiRock Lake 3ATCRock Lake 5ATC, Rock Lake 6ATCStone Lake 5ATC și Stone Lake 7ATC

Povestea cărăușului din Tatra - Hanwag Sole People

Noutăți

Mersul pe jos este cea mai naturală mișcare pentru oameni. Dar pentru unii mersul pe jos este mult mai mult decât o simplă mișcare. Este începutul unei noi aventuri, explorare și depășire a propriilor limite sau urmărirea unei pasiuni. Vino să te lași inspirat și să pornești în propria ta călătorie de aventură.

Noutăți în bucătăria outdoor! Primus introduce un cartuș durabil!

Noutăți

Îți place să gătești ceva bun în drumeție și îți pasă de natura din jurul tău? Cu noul cartuș mai sustenabil de la Primus, amprenta ta eco poate fi din nou puțin mai mică!

Livrarea cadourilor de Crăciun

Noutăți

Comandați cadouri pentru Crăciun? Dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos,puteți avea produsele sub brad.