Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
  • Zimní výprodej

Colecția de corturi Outwell Imperial Air Collection

Colecția de corturi Outwell Imperial Air pentru anul 2020 reprezintă cea mai bună combinație de caracteristici excelente - design tehnic bine dezvoltat, proiectare de succes și material de calitate - acesta este Outtex® Airtech, care este realizat din policoton (policoton = țesătură din poliester și bumbac în diferite proporții). Rezultatul este un produs exclusiv cu detalii funcționale și de design care aduce o experiență excelentă în timp de camping, mai mult confort și stil. Această colecție include un total de 5 corturi.

Structura acestora este compusă din tub preformat al sistemului de aer Rigid Air Technology în stil gotic, datorită căruia corturile se pot mândri cu o înălțime completă pentru a putea sta în picioare. Lumină suficientă oferă ferestrele mari cu nuanță fumurie și tavanul de culoare cenușie. Corturile din această colecție oferă acces larg cu plasă de insecte, dormitor spațios Premier bedrooms și ventilație excelentă.

Intrarea în dormitor a fost recent completată cu sistem magnetic Quick and Quiet, datorită căruia deschiderea ușii dormitorului este ușoară, rapidă și cel mai important, silențioasă, astfel încât să nu îi deranjați pe ceilalți care încă dorm, în momentul în care părăsiți dormitorul. O altă noutate a anului 2020 este sistemul Hooktrack, care, grație unei șine discrete speciale cu cârlige, permite suspendarea lămpii, banda LED sau aranjarea în ordine a cablurilor ascunse.

Inovația și atenția la detalii importante sunt evidente din orice punct de vedere. Deschidere pentru cablul prelungitor, dormitor întunecat, balamale cu fermoar, ancorare de protecție în caz de furtună, în față și în spate sau sistemul de 3 tipuri de cârlige diferite - acestea fiind puținul enumerat din gama întreagă de inovații. Toate corturile din colecția Imperial Air includ pompă de umflare integrată.

Din această colecție a anului 2020 oferim următoarele corturiRock Lake 3ATCRock Lake 5ATC, Rock Lake 6ATCStone Lake 5ATC și Stone Lake 7ATC

Pinguin - legenda cehească - rucsacuri,saci de dormit,saltele și nu numai

Noutăți

Unul dintre cei mai vechi și în același timp cei mai populari producători cehi de echipamente de outdoor și de camping.

Termen prelungit pentru schimbul de cadouri

Noutăți

Datorită termenului prelungit pentru schimbul produsului până la 14 ianuarie, puteți schimba un cadou nesatisfăcător sau necorespunzător cu un alt produs.

Cum se alege îmbrăcămintea pentru vreme răcoroasă

Noutăți

Ceață, ploaie, vânt, brumă - nimănui nu-i face plăcere să prindă vreme de genul acesta când se află undeva în voiaj. Team-ul 4camping susține motto-ul „Vreme rea nu există, ci doar metodă de îmbrăcare greșită” și cu mare plăcere Vítek Hruška vă va împărtăși sfaturi utile despre modul de îmbrăcare corespunzător în timp de vreme rea.