Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💥 Hitul săptămânii! Cu codul: ZUWA10 reducere suplimentară-10% 🐺 pe echipamente outdoor ZULU și Warg

Materialul tendei la corturile Outwell

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Firma daneză Outwell nu are nevoie de prezentare de lungă durată. Este vorba despre companie cu o reputație de furnizor al celor mai confortabile corturi de familie disponibile pe piața noastră și suntem onorați că acest brand este unul din drapelul e-shopului nostru și al Expoziției noastre de corturi.

Firma Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. Ca urmare, materialele utilizate îndeplinesc cerințele exigente ale mărcii pentru design, dar mai ales, pentru cea mai bună funcționalitate.

Tenda sau folia de cort se fabrică, fie din fibre de poliester 100% rezistente la UV, potrivite pentru condiții solicitante, sau fie din policoton (amestec de bumbac și poliester) pentru o respirabilitate maximă și confort la diferite temperaturi.

Tenda, de regulă dispune de finisaj PU care asigură rezistența necesară la apă. Tenda fin țesută realizată din poli-bumbac au un finisaj hidrofug, dar permit trecerea vaporilor de apă pentru a împiedica precipitațiile sale la suprafață.

Tenda sau folia de cort a corturilor Outwell sunt realizate din următoarele materiale:

Outtex 3000 Select

Outtex 3000 Select este poliester rezistent potrivit pentru camping ocazional. Dispune de finisaj PU cu o coloană de apă 3000 mm. Acest material se găsește la acoperișuri sau la corturile de petreceri din colecția Utility Tents, de exemplu la cortul Day Shelter M sau L

Outtex 3000 Silver Pro

Outtex 3000 Silver Pro este din poliester cu finisaj PU cu o coloană de apă de 3000 mm. Pe partea interioară, dispune de cu strat argintiu, care reflectă căldura interioară și, prin urmare, menține confortul termic în interiorul cortului.

Outtex 3000 Peak

Outtex 3000 Peak este unul dintre cele mai rezistente materiale din seria Outtex 3000. Acesta oferă un echilibru între greutate și durabilitate, și îndeplinește cerințele pentru camping regulat. Dispune de finisaj PU cu o coloană de apă de 3000 mm.

Outtex 4000 Select

Outtex 4000 Select este un poliester rezistent, potrivit pentru campingul regulat. Dispune de finisj PU cu o coloană de apă de 4000 mm. Acest material este folosit pentru confecția foliilor de cort din colecția Air și Privilege. Se găsește de exemplu la corturile Cedarville 3A, Reddick 5A, Chatham 6A, Dayton 4 sau Willwood 6.

Outtex 6000 Pro

Outtex 6000 Pro este un poliester durabil și extra rezistent folosit pentru corturile mai luxoase ale firmei Outwell. Acest material cu finisaj PU și cu o coloană de apă de 6000 mm este adecvat pentru campigul pe tot parcursul anului. Tendă cu materialu Outtex 6000 Pro se poate mândri corturile gonflabile din colectia Smart Air (de exemplu Mayville 6SA sau Belleville 5SA) și corturile cu construcție din tije din colecția Premium, din care face parte de exemplu și corturile Birdland 5P, Nevada 4P sau Montana 6P.

Outtex Airtech

Outtex Airtech acest material este fabricat din policoton acesta fiind un amestec de bumbac și poliester. Este vorba despre material bine respirabil cu finisaj hidtro fug. Fibrele țesute dens împiedică scurgerile de apă și datorită combinației de material natural și artificial, nu se precipită vapori de apă în interiorul cortului. Acest material respirabil se găsește în gama de corturi gonflabile din seria Imperial Air, și anume Rock Lake 3ATC și Rock Lake 5ATC.

Centrul de testare al corturilor Outwell (eng):

 

Happy Merino

Materiale și tehnologii

TechGrid

Materiale și tehnologii

Microface

Materiale și tehnologii