Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Catarame Nifco

Materialul de bază la producerea cataramelor Nifco este Polyoxymethylen (POM). Este cunoscut ca polyacetal sau acetal. Este un polimer termoplastic utilizat pentru producerea pieselor de precizie. Se caracterizează prin rigiditate sporită, rezistență la uzură, căldură, elasticitate, este fără gust și miros, are un coeficient de frecare foarte mic. Este stabil dimensional chiar și în condiții umede, ușor de prelucrat.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.