Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🚚 Nu ratați zilele livrării gratuite! Pentru achiziții de peste 99 Ron livrarea o plătim noi! Mai multe informații

Trailshield

TrailShield este un material ușor, flexibil, care umple perfect spațiul dintre talpa exterioară și talpa intermediară și vă protejează picioarele. Procesul Trail Shield elimină necesitatea adezivilor și oferă o protecție maximă fără utilizarea materialelor plastice care împiedică îndoirea naturală și adaugă greutate. Fiecare utilizare a procesului Trail Shield este adaptată tipului specific de suprafață și nevoilor utilizării finale atunci când rulează pe câmp sau teren montan. Proiectat pentru a proteja împotriva pietrelor, rădăcinilor și pe terenuri denivelate.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.