Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🚚 Nu ratați zilele livrării gratuite! Pentru achiziții de peste 99 Ron livrarea o plătim noi! Mai multe informații

Thermicfibre 6

Thermicfibre 6 un succesor după Hollowfibre 6 sunt fibre de poliester, răsucite în spirală, cu  6 canale.

Aerul reținut în aceste canale le oferă capacități excelente de izolare. Datorită legăturii flexibile și depunerii specifice în straturi, fibrele ajung la așa numitul LOFT. Aceasta înseamnă că, după despachetare, își revine la volumul inițial, și umple spațiul comorilor sacului de dormit. Efectul maxim și durata de viață sunt obținute prin aplicarea unui strat de silicon pe suprafața fibrelor, care fixează poziția fibrelor unul față de celălalt și reduce frecarea lor reciproc. Fibrele tubulare izolează excelent, chiar și la umiditate ridicată, sunt neabsorbante, au uscare rapidă și nu sunt alergice. Au un mod de întreținere foarte simplu, se poate spăla și usca în mod obișnuit.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.