Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Thermal R

Izolația sintetică ThermalTM, este strat de izolație special dezvoltat de firma Marmot, care servește pentrua a satisface diferite nevoi, pe timp de vreme rece.

Cum funcționează ThermalTM?

O combinație unică de fibre multi-canale și fibre tubulare; este proiectată pentru a asigura o căldură maximă reducând în același timp efectele adverse ale transpirației, condensului și umidității. Fibrele fine din mai multe direcții transporta umezeala, în timp ce fibrele goale oferă un loft excelent cu o greutate minimă.

Care sunt avantajele tehnologiei ThermalTM?

Principalele avantaje ale acestei tehnologii sunt durabilitatea și raportul excelent de greutate / izolare, care este semnat pe greutatea mănușilor.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.