Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Siberium 30000 2,5L

Siberium 2,5 L technologie cu 2,5 strat din material  cu PU/TPU membrana microporoasă oferă o rezistență și o durabilitate excepționale, împreună cu înaltă respirație și elasticitate. Această structură oferă o coloană de apă 26 000 - 30 000 mm / m2 / 24 h rezistență la apă și permeabilitate 25 000 - 30 000 g / m2 / 24 h. O construcție care utilizează două și jumătate de straturi pliate în sensul opus membranei impermeabile, asigură o rezistență și un confort excelent.

Materialele Siberium 2,5 L sunt proiectate pentru o gamă largă de activități sportive, cu accent pe protecția de intemperii. Căptușeala folosită în combinație cu materialele Siberium 2.5 L măresc capacitatea materialului de a elimina umiditatea. Această tehnologie cu laminat cu 2,5 straturi este soluția ideală pentru cei mai exigenți profesioniști care nu doresc să fie limitați în mișcare chiar și în cele mai extreme condiții.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.