Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Polygiene®

Transpirația este o parte naturală și importantă a oricărei activități fizice. 2-3 milioane glande sudoripare din corpul nostru sunt responsabile pentru reglarea temperaturii vitale și răcirea corpului. Transpirația în sine este inodoră, dar în combinație cu textilele creează un mediu umed și cald, ideal pentru înmulțirea și creșterea bacteriilor care provoacă miros.

Polygiene® împiedică dezvoltarea bacteriilor care provoacă miros, direct la sursă. Utilizează concentrații scăzute de sare de argint reciclată 100% (clorură de argint) cu proprietăți antimicrobiene. Tratamentul este aplicat textilului în stadiul final de producție și s-a dovedit a oferi o protecție eficientă împotriva mirosurilor. Tratamentul Polygiene® este activ numai pe suprafața țesăturii și nu interferează cu flora bacteriană naturală a pielii. Tehnologia este 100% sănătoasă. În Europa a câștigat acelaș certificat de siguranță, cum au de ex. bandajele pentru contactul în direct cu rănile deschise. De asemenea, este absolut ecologică, lucru confirmat prin certificare bluesign®. Tratamentul este proiectat să funcționeze pe toată durata vieții îmbrăcămintei. Din perspectiva ciclului de viață, tratamentul Polygiene® oferă produsului o serie de avantaje economice și ecologice. Îmbrăcămintea poate fi spălată rar și la temperaturi mici. Acest lucru economisește semnificativ energie și apă. Polygiene®  deasemenea extinde durata de viață a articolului de îmbrăcăminte însăși, deoarece, bacteriile și spălarea frecventă degradează produsul. Prin urmare, îmbrăcămintea tratată cu Polygiene® dispune de o longevitate mare.

Caracteristicile tratamentului Polygiene®:

  • împiedică dezvoltarea și înmulțirea bacteriilor care provoacă miros
  • sănătoasă, activă doar pe material, nu afectează pielea
  • certificat bluesign® – producție ecologică
  • funcțională pe toată durata vieții produsului
  • extinde durata de viață a articolului de îmbrăcăminte - spălarea mai rar și la temperaturi mai scăzute nu deteriorează fibră
  • spălatu rar = economisește bani, apă, mediu și îmbrăcămintea însăși
  • economisește loc și greutate în rucsac – nu este necesar să luați multe haine de rezervă
  • vă menține în confort și curățenie  – nu trebuie să vă faceți griji că nu mirosiți frumos

 

 

 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.