Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

OMNI-TECH®

Primul strat protector al tehnologiei Omni-Tech® este Omni-Shield®, care creează o peliculă de protecție la suprafață. Aceasta este urmată de o membrană microporoasă, care previne pătrunderea apei, dar asigură și îndepărtarea transpirației. Membranele Omni-Tech® sunt foarte respirabile, ceea ce permite evacuarea vaporilor de umiditate. Toate produsele Omni-Tech® au o coloană de apă de 10.000 mm și o respirabilitate de 10.000 g / m² // 24h. În cele din urmă, materiale de căptușire care protejează membrana Omni-Tech® din interior, oferind în același timp proprietăți absorbante. Cu o îngrijire adecvată, tehnologia Omni-Tech® este eficientă pe toată durata de viață a produsului.

 

  • sistem multi-strat de protecție împotriva intemperiilor
  • membrana microporoasă permite evacuarea umezelii
  • coloana de apă 10.000 mm și respirabilitate MVTR 10.000 g / m2 / 24 ore

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.