Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Monowrap

În prezent este singura tehnologie de injectare pentru fabricarea încălțămintei LOWA. Spre deosebire de tehnologiile anterioare (sau tehnologiile altori producători), în care talpa de cauciuc creează suprafața exterioară a viitoarei tălpi și spuma poliuretanică este injectată în interior, cu tehnologia MONOWRAP, talpa de cauciuc este încorporată într-un cadru din poliuretan, care creează și elemente de protecție pe suprafața pantofului. Rezultatul este ușurarea totală a tălpii și prelungirea vieții acesteia. Un alt avantaj este posibilitatea utilizării elementelor protectoare cu efect de îmbunătățire a aspectului pantofilor.

Compoziția tălpii MONOWRAP include, de asemenea, un stabilizator de torsiune din poliuretan termoplastic (TPU). Comparativ cu stabilizatoarele convenționale din nailon, stabilizatorul TPU, se caracterizeză printr-o legătură chimică mai bună în timpul turnării prin injecție cu spumă poliuretanică, formând un strat de amortizare. Acest lucru limitează semnificativ posibilitatea separării ulterioare, care se manifestă prin scârțâitul tălpii.

La realizarea încălțămintei ATC injectată, se folosesc 3 tipuri de stabilizatori de torsiune TPU, care se diferențiază prin rigiditate. Cel mai rigid tip este utilizat la fabricarea bocancilor pentru bărbați, cel mediu la realizarea bocancilor pentru femei și a pantofilor pentru bărbați, iar stabilizatorul cu cea mai mică rigiditate este utilizat la fabricarea pantofilor pentru femei.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.