Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Dry Fast

DRYFAST: Acesta este un confort natural cu o funcționalitate ridicată. 

Firma italiană Pontetorto a dezvoltat o colecție extrem de multifuncțională de tricotaje Dryfast, special concepute pentru straturi de îmbrăcăminte de bază sau separate. Toate cerințele sportivilor de astăzi au fost îndeplinite la primul strat funcțional. În afară de senzație excelentă la contactul cu pielea și îndepărtarea rapidă a umidității, cauzată de material din fibre de înaltă calitate, îndeplinește cerințele ridicate privind proiectarea și oferă o protecție suplimentară împotriva ruperii și scămoșării. 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.